Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sa ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti, metabolizam će se ubrzati, ali i pojačati apetit, naročito kada je meso u pitanju. Ovo je skroz u redu, jer vam je sada i potrebno više proteina. Ne brinite za svoju liniju, u suštini – jedite šta hoćete.

Ljubav

Mars, planeta koja vlada vašim znakom, boravi trenutno u vašem polju ličnosti, donoseći vam snagu, volju, energiju, ali i intenzitet i strast koja će vrlo brzo početi da ključa u vama. Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi je već kod vas, a ovo kretanje Marsa prema njemu, samo će potencirati u narednom periodu na otpočinjanju jedne velike i jake ljubavne priče. Ukoliko se osoba zbog koje vam srce igra još uvek nije pojavila u vašoj blizini, ne gubite nadu. To će se svakako dogoditi, i to vrlo brzo. Što se tiče onih koji su već u emotivnim ili bračnim vezama, situacija sa partnerom je sada korektna i možete imati zadovoljavajuću komunikaciju i odnos. Gledajte samo da voljenu osobu ne pritiskate ljubomorom.

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se angažovali i dali svoj maksimum, sada će početi da se realizuje i da vam se vraća udvostručeno. Sa Marsom u polju ličnosti otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, ali tu za sada samo pravite planove, a aktivirajte se tokom naredne sedmice. U suštini, kada je posao u pitanju, malo je verovatno da možete biti na bilo kakvom gubitku. Sve što se dešava ide u vašu korist, i treba to tako da prihvatite.

Novac

I u ovoj nedelji novac će se više nego inače slivati u vaše džepove. Neko će vam vratiti dug, a doći će vam i neke pare na koje ste odavno zaboravili...

Zdravlje

Stariji će morati da u narednom periodu više pažnje obrate na uro genitalni trakt, naročito na mogućnost infekcija. Mlađima – skroz ste ok.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter