Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaš vladar koji je na poslednjim stepenima Device govori da Škorpije itekako moraju da obrate pažnju na svoj način ishrane. Kad god „skrenete“ sa nekog pravog puta, imaćete stomačne probleme. Od varenja, nadimanja....i ostalog...

Ljubav

Venera vam je iza leđa, Sunce vam je iza leđa, ove nedelje se tu smešta i mlad Mesec, a kada sledeće uđe i vaš vladar u polje tajni, e onda će cela ekipa biti na okupu. Dvojako značenje imaju ovi aspekti za one u vezama i brakovima – ili ćete ćutati i voleti se, trudeći se da maksimalno održite svoju intimu i ne puštate nikoga u svoj mali svet... ili ćete pak krenuti da razmišljate o nekim brljanjima sa strane, da primećujete da vam neko „šalje signale“ na koje vi itekako reagujete. Na koju ćete vi lično stranu, evo ja lepo ne znam. To vam zavisi i od vaših ličnih natalnih predispozicija, ali i od toga kako se u ovom trenutku osećate... Što se slobodnih Škorpija tiče, vama je jedna osoba u glavi i iz nje ne izlazi. Ne mogu da potvrdim da tu još uvek ima značajnijih dešavanja, ali definitivno postoji komunikacija koja prija...

Posao

U polju ličnosti su vam Jupiter i Merkur, i šta više hoćete. Imate dašak sreće na svojoj strani, a imate i sposobnost da pokrenete svoje planove, kao i da napravite dobre dogovore. Ne sporim, možda su vaši planovi za ovaj trenutak preveliki, ali malo po malo – rešićete ih, brže ili sporije. Ionako imate period od više od godinu dana da poslovno „rastete“, pa vi izvolite. Pošto vama ionako nikad ništa ne pada sa neba, ne očekujte to ni sada. Bacite se na posao, i nadajte se najboljem. Biće to sve dobro.

Novac

Para ima, ali ih nema dovoljno. Na to se naviknite. Bitno je što je situacija koliko toliko stabilna, pa i ta neka dugovanja uspevate relativno lako da zatvorite.

Zdravlje

Ako postoje bilo kakve tegobe koje se vezuju za urinarni trakt i bubrege, kao i za genitalnu regiju, bilo bi baš fino da prošetate do lekara. Ne lečite se sami, to neće dati prave rezultate.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter