Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Za slobodne Strelčeve – vreme ljubavi i uživanja se nastavlja. Ukoliko je u prethodnom periodu pokrenuto neko poznanstvo i simpatije – sada se to može nastaviti, učvrstiti, produbiti. Moguća su konkretnija dešavanja, pa čak i pravi početak jedne lepe ljubavi. Ako se ljubavna prilika još uvek nije pojavila – to je apsolutno moguće u nedelji koja je ispred vas. Zračite dobrom energijom, pozitivom i optimizmom – i privući ćete iste takve osobe. Što se tiče zauzetih – komunikacija vam definitivno nije savršena. Po nekim pitanjima i temama nećete uspeti da se dogovorite.

Posao

Poslovni segment još uvek ne pokazuje znake rasterećenja. I dalje su ispred vas dani otežane komunikacije sa saradnicima, zastoja, papiroloških problema i nesporazuma. A vrlo je moguće i da dođe do povremenih napetih momenata sa nekim od saradnika ili kolega. No, sa druge strane gledano – neke poslovne prilike i to prilično dobre – sada se otvaraju pred vama. Posebno ukoliko sarađujete sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Po pitanju finansija – bolje, ali kontrolišite troškove.

Novac

Zdravlje

Mogućnost povreda. Stariji – osetljivost kičme i želuca.

Hrana

Svesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno menjati, no to će ostati za neki drugi put.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter