Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama je nešto mirnija situacija ove sedmice. Sa naglaskom na „nešto mirnija“, čisto da ne pomislite da će sve krenuti kao po loju. Partner je malo spustio loptu, vi takođe, ali i dalje se oseća da ispod površine koja je mirna postoje ključanja. Vi ćete jedan deo svoje nervoze izbacivati kroz poslovni segment ili time što ćete non stop tražiti nešto da radite, da biste utišali mozak i misli koje vas i dalje vrlo opterećuju. Slobodni pripadnici ovog znaka i dalje imaju najviše zanimljivih situacija kroz poslovni segment – pazite samo da ne uđete u tajnu priču, bilo bi bolje da svoje interesovanje okrenete ka nekome ko je slobodan. No, čak i da se desi tajna ljubav – i to je za ljude.

Posao

I u poslovnom segmentu je došlo do smirivanja tenzija. Rasterećeniji ste što se odnosa sa drugima tiče, ali zato se obim obaveza povećao, što vam negde i odgovara. Samo da se radi i da se zaradi – to je sada vaš moto. U ovoj nedelji možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu. Šta više, oni vam mogu ponuditi i neke olakšice ili bolje uslove za rad. Neki će pregovarati i o visini nadoknade za posao koji obavljaju. Sve u svemu – dosta mirno i solidno.

Novac

Bolje, bolje, znatno bolje. To ne znači da će se vaš finansijski segment čudotvorno srediti sam od sebe, već da priliva ima više, a troškove držite pod kontrolom.

Zdravlje

Kretanjem i aktivnošću protiv loših navika. Protiv statičnosti, problema sa varenjem, protiv previše cigareta ili alkohola.

Hrana

Za vas bi trenutno bila najbolja umerenost, da u isto vreme uživate u jelu, ali i da umete da stanete onda kada je najslađe. Izbegavajte one namirnice za koje znate da vam usporavaju ili otežavaju probavu. Dosta povrća, od voća – breskve, kajsije, lubenice.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter