Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Najbitnije je da se vi i partner slažete po onim pitanjima koja su zaista važna. U prevodu – umete i možete da se dogovorite oko svega gde i jedno i drugo vidite neku korist ili gde vam je potrebna podrška one druge osobe. To što se po drugim pitanjima mimoilazite i što trenutno nemate mnogo dodirnih tačaka i zajednički provedenog vremena – to je već neka druga stvar....Bitno je da je trenutno mir, jel tako....? Nemojte samo taj mir da zabrljekate nekim tajnim „akcijama“.....a sada ih može biti....Slobodni Strelčevi – preko poslovnog segmenta ima nekih finih i interesantnih dešavanja. Doduše mogu malo i „onlajn akcije“ da umešaju prste u sve ovo – šta fali – više zanimljivih emotivnih šansi za vas....

Posao

Nekih poslovnih iznenađenja može biti u ovoj sedmici. I sad – iako na prvi pogled ona mogu biti stresna, čak neprijatna – vrlo brzo će se pokazati da su izuzetno povoljna po vas. Zato nemojte automatski odbacivati ili bežati od situacija koje vam donose promene....Možda vi već imate isplanirane svoje poteze za naredni period, a ovo vam sada donekle kvari koncepciju, ali opet ponavljam – budite otvoreni za promene....U ovoj nedelji dobijate i potvrdu za jedan posao koji vam je od velike važnosti.

Novac

Nešto bolja finansijska situacija ove nedelje.

Zdravlje

Prehlade i infekcije.

Hrana

Uopšte vam nije jasno što ste se toliko „razjeli“ u noćnim satima....No, čim počne mračak da pada – vama apetiti odu nebu pod oblake (sada pričamo samo o apetitima vezanim za hranu, ne o nečemu drugom)...Možda ste vi gladni na nervnoj bazi, šta mislite o tome?

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.