Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kada su emotivne relacije u pitanju, najbolji savet za vas bi u ovoj nedelji bio – sedite i ne radite ništa. Budite sa emotivnim partnerom taman toliko vremena da druga strana ne krene da se buni kako je zanemarujete. I izbegavajte svaku vrstu rasprava, bežite od toga koliko vas nožice nose. Jer ne možete pobediti. Doduše, ne može pobediti ni partner. Samo će doći do ogromnog disbalansa i do problema. Šta će vam to u životu. Ćutite i smeškajte se. I trudite se da ne izazivate sumnju svojim ponašanjem. Slobodni – prejake strasti da bi iz njih isplivala iole stabilnija nova (ili obnovljena stara) priča.

Posao

Naporna je i zahtevna sedmica pred vama i tu nema šta da se priča. Sto ljudi će vam oduzimati vreme pričom, zahtevima, promenama – vi tu ne možete ništa posebno da uradite osim da pokušavate da se u hodu prilagođavate i da pratite. Imaćete momente u kojima će vas baš svrbeti jezik da kažete tačno ono što mislite i da presečete kao sekirom neke poslovne odnose. Pa….bilo bi lepo kad to ne biste uradili. Izgurajte na mišiće ovu nedelju i pokušajte da ne „trenirate strogoću“.

Novac

Velike finansijske oscilacije.

Zdravlje

U ovoj je sedmici neophodno da se više odmarate. Stariji – potrebne su češće kontrole.

Hrana

Veliki odliv energije, koji vi na žalost, ne nadoknađujete na pravi način. Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se suviše često osećate bezvoljno i iscrpljeno. A mogući su i stomačni problemi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.