Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ako ste solo, Venera u Lavu radi za vas. U ovoj nedelji sve će mirisati na avanturu, na letnje romanse, na ljubav « tamo daleko », na putovanja koja se pamte zbog nekih ljudi i nekih poljubaca….Da me pitate da li će ovo što započinjete trajati, ja bih morala da izbegnem odgovor….da vam ne kvarim užitak i osećaj. U suštini, ma opustite se dragi moji i drage moje ! Svako zrno ljubavi koje se pronađe je uvek dragoceno, pa čak i ako ga ubrzo vetar odnese dalje….Ukoliko ste u vezi ili u braku – ove je nedelje jako malo dovoljno da biste funkcionisali normalno. Ali, moraćete da se potrudite. Oboje. Inače ćete opet otići u onaj vaš stari princip funkcionisanja – nigde mira i rasprave bez kraja i konca….

Posao

Da se ne lažemo – trenutno vam je na pameti samo finansijska sigurnost. A ta sigurnost je vrlo nesigurna, već neko duže vreme. Sve što radite, a što se vezuje za posao u suštini je samo vaš pokušaj da nekako konačno osetite čvrsto tlo pod nogama i da možete da se opustite. Iz razloga što je to sada maltene pa nemoguće, vrlo ste nervozni, besni i na same sebe, ali i na ceo svet. Iz tog razloga može biti problema sa ljudima sa kojima radite, I to pogotovo u drugom delu ove sedmice…

Novac

Sve je za ovaj segment već rečeno. Ima nekih malenih šansi da nabavite novac koji vam je potreban, ali ćete se ljudski nanervirati u procesu….

Zdravlje

Sem načina ishrane, a on je zaista pod moranje da se promeni i to što pre, problem vam ove nedelje mogu praviti i meteoropatske tegobe.

Hrana

Mislim da i vi sami itekako znate da morate menjati nešto po pitanju ishrane, ali nikako da se nakanite I napravite prvi, ozbiljniji korak. Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter