Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ne samo da odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom I dalje ne funkcioniše, već se Strelčevima otvaraju I neke nove mogućnosti – kroz tajne odnose. Neko ko je iz vaše okoline, a sa kim ste se upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža itekako bi mogao zagolicati vašu pažnju. Jake mogućnosti za početak paralelnog odnosa sredinom sedmice. Sa partnerom ćete imati izrazito lošu komunikaciju….možda je tajna priča vaš “beg” od trenutnih dešavanja….Što se tiče slobodnih, evidentno je da privlačite pažnju I da je više osoba zainteresovano za neki tip kontakta sa vama. Vas trenutno najviše vuku jake strasti I pitanje je da li možete ostvariti bilo kakav tip stabilnije ljubavne priče.

Posao

I ova sedmica u koju ulazite je iscrpljujuća po vas, ali svakako ćete imati razloga da budete zadovoljni onim što ste ostvarili. Možete tokom ove sedmice ostvariti neke kvalitetne dogovore ili dobiti zanimljivu ponudu, poziv za saradnju od nekoga koga veoma cenite u poslovnom smislu. No, ne biste trebali da se zalećete u neke nove priče dok dobro ne razradite strategiju I ne izanalizirate koliko biste vi mogli da se snađete u onome što vam se nudi. Ako radite sa inostranstvom – stoje vam velike obaveze.

Novac

Ne baratate novcem baš najuspešnije u ovom periodu, pa budite obazrivi I što se troškova, ali I ulaganja tiče. Daleko ste od stabilnosti u ovom segmentu.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogli bi da provere nivo šećera I masnoća u krvi. Kod mlađih – mogućnosti za padove I povrede.

Hrana

U ovim danima ne možete sebe da obuzdate kada je dobar zalogaj u pitanju. Sve vam je slatko, sve vam prija i u hrani iskreno uživate. To nije nikakav problem, jer se krećete dovoljno, ali bi stariji Strelčevi ipak trebali da razmisle o tome da malo povuku ručnu kočnicu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter