Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Hajmo Strelčevi – ručice gore I viknite glasno URAAA! Evo I Sunca u vašem polju ljubavi od ove nedelje, I zvanično – kakve vi tačno potvrde više hoćete? Ljubav je tu, mami vas, golica, priča vam, zasmejava vas, šalje vam signale sve u šesnaest….a vi se zakočili I samo trepćete. Ok, razumem da vaš vladar ide retrogradno u polju podsvesti I da se malo pribojavate da se prepustite, ali – nemojte posle da kukate kada šanse prođu a vi ostanete praznih ruku….No, za sada ćemo se voditi onim – ako je pravo, ne može da vas mimoiđe I poželećemo vam uspešne početke nekih ljubavnih priča! A u vezama I brakovima – paaa….malo je tema oko kojih sad ne možete uspešno da se “pokačite”….nađite neku…

Posao

U polje posla I novca ušao je I Mars, što u prevodu znači – sad ćete da rmbate za sve pare. Odvlačiće vam neke situacije pažnju non stop, pojavljivaće se prepreke I okolnosti koje morate preskakati, ali ne dajte se – samo polako I strpljivo I sve ćete vi to ispeglati I rešiti. Nerviraju vas neke osobe zato što se ponašaju detinjasto I nezrelo, ali vi tu ne možete trenutno uraditi ništa. Samo nemojte da im se pridružite I da I vi krenete da zanemarujete svoje obaveze. Nedelja pred vama je poslovno jaka, iskoristite je maksimalno.

Novac

Koliko god se trudili, novac vam se sam od sebe izvlači iz džepova. No, bar je dobro što ga zarađujete u dovoljnoj meri, pa ste uvek nekako makar na pozitivnoj nuli….

Zdravlje

Mentalna prenapregnutost vam stoji, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik znaka. Pokušajte da se rasteretite fizičkom aktivnošću ili relaksacijom…

Hrana

Probava vas može dosta opterećivati u ovoj nedelji, pa nije ni čudo što će se često javljati gorušica, osećaj nadutosti I težine u stomaku. Vreme je da ozbiljno razmislite da promenite neke navike po pitanju ishrane.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter