Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Neophodno vam je neuporedivo više svežeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je u potpunosti poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – niti prvo niti drugo nije dobro I može vam doneti samo probleme…

Ljubav

Toliko ste u ovom periodu harizmatični, veseli, toliko je prijatno boraviti u vašoj blizini I družiti se sa vama, pa nemojte biti iznenađeni što ste non stop okruženi pripadnicima suprotnog pola koji žedno iščekuju svaku vašu reč. Osećate se odlično u sopstvenoj koži I sviđa vam se što ostavljate takav utisak na one koji su oko vas. Još samo da se zaljubite kako valja I biće sve ok. Da je tako nešto u ovoj nedelji moguće, jeste – ali vi ćete odlučiti o tome da li ćete nekome u potpunosti otvoriti vrata svog srca…Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama I brakovima, za vas I dalje stoji upozorenje za mogućnosti tajnih odnosa. Ako to ne želite, pokušajte da više komunicirate sa partnerom, povežite se, pričajte.

Posao

Na samom početku nedelje može vas zbuniti neka nedefinisana situacija, neka promena u dogovorima ili ćete pak poslovnog partnera pogrešno razumeti. U svakom slučaju, ne delujte ishitreno, ovo će se rešiti u roku od 24 sata I znaćete na čemu ste tačno. Generalno gledano – pred Strelčevima će u ovoj nedelji početi da se otvaraju ponude I poslovne šanse. Ne jurcajte I ne hvatajte se odmah kao za slamku spasa – dajte sebi vremena da razmislite I odluku donesete hladne glave. Neki novi počeci su pred vama.

Novac

Vodite računa da u prvom delu nedelje ne izgubite neke pare ili da ne budete pokradeni. Ostatak perioda je korektan po pitanju priliva.

Zdravlje

Neumerenost, neumerenost, neumerenost – sada će vam samo ona praviti probleme. Stariji – obratite pažnju na pritisak, krvne sudove, jetru, žuč.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter