savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ono čemu nećete moći da odolite ove sedmice je sve što je slatko – voće, sladoledi, kolači, torte. Bolje je da potrebu za šećerom zadovoljite kroz voćne salate, i sveže voće, to vam je valjda jasno...

Ljubav

Sve intenzivniji kontakt slobodnih Srelčeva sa osobom iz njihove prošlosti prisutan je tokom ove nedelje. Čak i ako ste fizički udaljeni jedno od drugog, razmenjujete poruke i često mislite jedno na drugo. Koliko vidim, moguće je u nekoj skorijoj budućnosti da obnovite čak i emotivnu priču....a za dalje ćemo videti. Ako vas ne muči ništa što je vezano za bivše emotivne partnere, ukoliko ste „mladi i ludi“ i željni avanture – doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas u potpunosti probuditi. No, nemojte biti sigurni da će ovo ostati samo na nivou letnjeg flerta....moguće je da ova priča i potraje i postane ozbiljna. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice funkcionišu vrlo promenljivo sa partnerom. Skokovito raspoloženje i vas i voljene osobe, čas se volite, čas ne možete očima da se vidite. Jedino čega neće biti jeste mir, opuštenost i balans na iole duže staze...

Posao

Nedelju koja je pred vama možda bi najbolje bilo iskoristiti i otići na godišnji odmor, jer ako ostanete na poslu – budite sigurni da ćete se umoriti i istrošiti do maksimuma, a da rezultatima baš i nećete biti zadovoljni. Velike promene na dnevnoj bazi, pa prosto nećete znati šta sledeće da očekujete. S druge strane – sve ono oko čega vam se žuri, definitivno će kasniti, pa će vas to povremeno izbacivati iz takta i živcirati. Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima će biti otežana i teško ćete dolaziti do pravih dogovora. Takođe, ovo nije vreme da započinjete bilo kakvu novu poslovnu priču.

Novac

Prilivi će definitivno biti promenljivi, mada ćete uspeti da naplatite sve ono što vam se duguje. No, pošto su troškovi povećani u ovom periodu, na kraju ćete shvatiti da ste na pozitivnoj nuli.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka trebali bi da provere bubrege, a svakako vam se preporučuje da uzimate više tečnosti. Kod mlađih pripadnika znaka – preterivanje i hedonizam u hrani i piću.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni