Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dok se vaš vladar Jupiter, polako ali sigurnim korakom primiče ulasku u vaše polje ličnosti, sve vezano za emotivni plan se zahuktava, komeša....Ne brinite, uskoro ćete biti svoj na svome, uskoro će mnogo toga biti jasno i vama, ali i onima koji su oko vas. Emotivne prilike i neprilike kod zauzetih Strelčeva i dalje postoje. Neki od vas se spremaju na prekid, neki se spremaju na velike pozitivne promene. Šta god bilo, neka vam bude jasno – na pragu ste ulaska u potpuno nov i drugačiji način emotivnog funkcionisanja. Još malo i imaćete razloga da se radujete! Ukoliko ste usamljeni, ni vi niste u ništa boljoj poziciji – da li staro, da li novo, da li tajno, da li javno....ni sami povremeno ne znate gde ćete i na koju stranu....

Posao

I u poslovnom segmentu je vrlo, vrlo slična situacija. Mnogo nejasnoće, mnogo čekanja i očekivanja, mnogo odlaganja, a na sve to – previše obaveza koje vam samo crpe energiju. Neko će u ovoj nedelji otpočeti tajne pregovore, nekog će kontaktirati bivši poslovni partneri sa novim ponudama, neko čeka pravi trenutak da pokrene svoje planove. Dok sve ne dođe na svoje, vi gledajte da svoje redovne obaveze izvršavate na vreme. Da vas ne opominju i ne zvocaju vam.

Novac

Eh, te puste pare. U ovoj nedelji će ih biti, da se razumemo. I to čak može biti fina količina novca. Ali....opet to neće biti dovoljno da vas sa svih strana potkrpi.....

Zdravlje

Sem problema sa imunitetom, u ovoj nedelji može biti i nesanice i glavobolja i osećaja da ste u potpunosti isceđeni.

Hrana

Potrebno je da jačate svoj imunitet, pa ishranu morate obogatiti medom, svežim voćem –naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ananasom, ali i svežim povrćem – cveklom, šargarepom, celerom. Ne preskačite obroke i umanjite unos slatkiša.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter