Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16.04.2018 - 22.04.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, tokom ove sedmice postoji velika šansa da preko poslovnog segmenta ostvarite vrlo zanimljivo poznanstvo. Ako već imate partnera, odnosi između vas dvoje su dobrano poljuljani, pa zato nije ni čudo što će ova osoba za vas predstavljati veliko iskušenje. Neki od vas tom iskušenju neće moći da odole i upustiće se u vatrenu i burnu romansu. Ukoliko ste slobodni, ona vam donosi optimizam i ponovo budi u vama osećaj lakoće i lagodnosti. Spremni ste da se prepustite i uživate. Ovo može biti vrlo interesantna priča, prva posle dužeg vremena koja će zaista da vas „dotakne“ do srži. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi govori – vreme je za nove osobe u vašem životu....

Posao

Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima i karijerom, krenuo je direktnim hodom, polako vas oslobađajući od težine i pritiska koji ste trpeli u prethodnim nedeljama. U ovoj sedmici vaši postupci imaju veliku snagu i važnost, pa nemojte da žalite truda da se aktivirate. Pored redovnih obaveza i konačnog završetka sa nekim zaostacima, želećete i da aktivirate svoje planove, ideje i kreativnost. Pred vama je dobra nedelja u kojoj ćete završiti daleko više od onog što očekujete.

Novac

Vrlo zanimljive pozicije planeta za vaš finansijski segment. Pored redovnih priliva, itekako je moguće da zaradite i „sa strane“ a neki od vas će biti uspešni i u igrama na sreću.

Zdravlje

Prilično se nemarno u ovom periodu odnosite i prema sebi i prema svom zdravlju. Vreme je da promenite nešto u životnim navikama.

Hrana

Opozicija vašeg vladara Jupitera sa Venerom doneće potrebu za uživanjima u hrani i piću i nemogućnost kontrolisanja apetita. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima i postoji velika verovatnoća da ćete nabaciti i po koje kilce...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter