savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Neki od vas će shvatiti početkom nedelje da moraju da promene svoj odnos prema ishrani, da bi se osećali bolje. Ne možete više jesti « na preskok », onda kada se setite, i uzimati prvo što vam dođe pod ruku. Potrebno je da vodite više računa o sebi.

Ljubav

Ovo je vreme da usamljeni Strelčevi promene svoj emotivni status. Ako budu želeli, naravno. Naime, toliko je sada prilika i mogućnosti oko vas, da povremeno ne znate na koju ćete pre stranu. I kako čovek tek tako lako da se odluči šta je najbolje za njega ? Pa, možda da flertujete na više strana odjednom, pa da vidite šta će od svih tih priča ispasti ? Jedna osoba će se jako pokrenuti prema vama u drugom delu nedelje, rešena da vas osvoji i tačka. I znate šta ? Verovatno će i uspeti u tome, jer ste već « kuvani i pečeni « . U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama isključivo od vas zavisi u kojoj meri će odnos sa partnerom uspeti da se stabilizuje tokom ove nedelje. Partner je spreman da napravi neke promene u svom ponašanju prema vama. Još samo da vi prihvatite – i moguće je da krenete ka nekoj stabilizaciji i boljem odnosu. Ako želite da poslušate savet – otputujte na letovanje zajedno!

Posao

Sve vezano za inostranstvo, za obrazovne i javne institucije, za proširenje poslovanja, za vašu poslovnu budućnost – sada je jako naglašeno. Ušli ste u period kada možete promeniti mnogo toga, bez obzira na to što će sam početak nedelje biti dosta statičan ili što će vam doneti neko razočarenje, blokadu. Shvatite jedno – možda ova ponuda ili posao i nije bila za vas. No, doći će druge, mnogo povoljnije, što ćete jako brzo osetiti, možda već u drugom delu nedelje. Neočekivana prilika ili ponuda vam stoji, nešto što može promeniti vašu poslovnu budućnost. Prihvatite, bez razmišljanja, rizikujte, biće dobro po vas!

Novac

Više je nego izvesno da niste zadovoljni svojim prilivima, ali to ne znači da će ovakva situacija potrajati još dugo. Naprotiv – već u drugom delu nedelje dolazi do poboljšanja. Novi finansijski prilivi idu ka vama.

Zdravlje

Generalno gledano – dosta ste dobro. Sitnije probleme koji se povremeno javljaju ipak regulišite odmah, nemojte čekati ili ih zanemarivati.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni