Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Uglavnom će sve u vašim partnerstvima funkcionisati kako treba. Biće lepih momenata, biće uživanja i radosti, biće sklada i uklapanja. Ok, biće i nekih povremenih zastoja, doći će do trenutnog nerazumevanja ili zbunjenosti, možda ćete čak u nekom momentu posumnjati jedno u drugo – ali sve je ovo sada brzo i lako rešivo i da se ispraviti i nastaviti dalje – uz veliku količinu smeha i optimizma. Što se slobodnih Strelčeva tiče – još vi vučete neke kočnice koje vam smetaju da budete baš baš opušteni. Još vi vučete neke misli koje opterećuju. Ali ipak – radujete se svakom danu i ljudima u njemu.

Posao

I poslovno će biti petljancija, naročito u prvoj polovini sedmice. Može biti i nekorektnog odnosa kolega prema vama, možda ćete se jedva uzdržati da nekom od saradnika ne kažete baš sve ono što mislite, može da se desi i da vama bude „uvaljen“ najteži posao i najkomplikovanije obaveze. Ali ništa od ovoga ne može da vam napravi pravi problem. Jer vi ćete svojom energijom koja iz dana u dan raste i širi se uspevati da sve obavite više nego dobro. Zabrinuti ste malo jer se troškovi povećavaju.

Novac

Zdravlje

Osetljivost na promene vazdušnog pritiska. Potrebno vam je više opuštanja, kretanja, šetnje.

Hrana

Povrće bi i dalje trebalo da bude na prvom mestu u ishrani. Najviše bi vam odgovarali brokoli, šargarepa, kupus, mladi luk, tikvice i paradajz. Izbegavajte slatkiše i trudite se da unosite što više tečnosti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter