savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Potrebna vam je raznovrsna hrana u kojoj će biti zastupljene sve kategorije namirnica, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju samo manji, a češći obroci i morate izbegavati mesne prerađevine, kao i veće količine testa i peciva.

Ljubav

Usamljeni pripadnici ovog znaka teško će uspevati da ostvare neki dublji emotivni kontakt. Ukoliko postoji osoba koja vas privlači, sada ste nekako udaljeni jedno od drugog i komunikacija baš i ne funkcioniše. Ako nemate simpatiju – odnosi sa suprotnim polom će više funkcionisati na nekom površnom nivou – kroz zabavu, flertovanje, eventualno po neku avanturicu. Vaše vreme za stabilnost po pitanju emocija očigledno još uvek nije na dnevnom redu. Strelčevi u emotivnim i bračnim relacijama skloni su da popuste pod pritiskom partnera i prilagode se drugoj strani. Da se ne lažemo – ne osećate se zadovoljno i ispunjeno, ali ćete zarad, makar trenutnog mira, funkcionisati po željama voljene osobe. Gde ste tu vi i ono što je vama potrebno, to je već neko deseto pitanje...

Posao

Iako su se neke stvari pokrenule i jednim delom ste zadovoljniji svojim pomacima i generalnim dešavanjima u poslovnom segmentu, ovo je još jako daleko i od stabilnosti, ali i od vaših želja i planova. No, delimično ste se smirili i shvatili da morate da se prilagodite i uklopite u trenutno stanje, jer na drugačiji način nećete moći da funkcionišete. Da ste još uvek nervozni i napeti zbog svega, naročito zbog velikog broja obaveza i teških ljudi sa kojima ste primorani da sarađujete, to svakako stoji. U drugom delu nedelje ipak možete ostvariti jednu zadovoljavajuću poslovnu priču ili dogovor.

Novac

Gubitak novca je izvestan, pogotovo ako budete pokušavali sa nekim investicijama ili većim ulaganjima u posao. Čak se može dogoditi i da vas druga strana prevari, obmane. Iz tog razloga – zadovoljite se onim što trenutno imate.

Zdravlje

Shvatate da su vam promene u životnim navikama neophodne, ali sada se teško pokrećete u tom smeru. Makar pokušajte, jer će vam činiti dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni