Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Merkur i Venera u partnerskom polju govore o tome da će partner biti raspoloženiji, otvoreniji za razgovor i dogovor, da će biti inicijator u mnogim pitanjima i podsticati vas na aktivnost. Da se ne lažemo – ovo će vam čas prijati, a čas će vam biti izuzetno naporno. Poslovne i lične obaveze vam oduzimaju mnogo snage, ali biste ipak trebali da pokušate da više vremena provodite sa voljenom osobom. Slobodni Strelčevi – uzmuvali se pripadnici suprotnog pola oko vas, ali je pojedinima trenutno najbitnije što neko iz prošlosti pokazuje nameru da ponovo obnovi kontakt sa vama. Šta ćete – prošlost zove….

Posao

Kontakti sa saradnicima će biti čas lagani i opušteni, a čas ćete komunicirati sa ljudima koji su ili teški kao crna zemlja ili ništa ne kopčaju šta pokušavate da im objasnite. Umaraće vas da nekome šest puta pričate jedno te isto a ta osoba i dalje ne shvata šta joj je činiti. Imajte strpljenja za druge, to ide vama u korist. Sa druge strane, obaveze se jesu smanjile u velikoj meri (bar one najnapornije) ali ste i dalje u periodu kada morate da ostavite srce na terenu. A zajedno sa srcem i veliku količinu snage i živaca.

Novac

Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje

Prehlade, osetljivo grlo.

Hrana

Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove nedelje, pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.