Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

E, sada ta Venera u vašem znaku zaista počinje da radi za vas. I Saturn u polju pokreta se od ponedeljka kreće napred, mili – ali se kreće! Generalno gledano – nikakve spektakularne probleme u svojim emotivnim relacijama ne biste trebali da imate – osim ako ste izrazito sposobni da ih sami napravite, ali i za to bi vam trebalo dosta truda. Zato, vrlo prost savet – uživajte sa osobom koju volite, a ako vam baš baš dođe da nešto pokvarite – ne dajte sebi! Slobodni – prošlost, prošlost, novo, prošlost. Da li ćete da se okrećete ka prošlosti koja je jača ili ćete da date šansu novitetima – to je već vaša stvar.

Posao

Jeste da se polje pokreta pokrenulo, ali nije jurnulo – taj film nećete skoro gledati sa Saturnom u ovom polju – što bi značilo da od ove nedelje sve ono što ste u prethodnom periodu radili – počinje da se uobličuje, pomera i da daje rezultate. Čak i ako ste od nečega odustali – možete shvatiti da su vam šanse ponovo otvorene. Mnogo toga će se od ove nedelje rešavati, dolaziti na svoje mesto, zaključivati se. Obradovaće vas u drugom delu nedelje i neke informacije ili papiri koje ste čekali dugo, predugo.

Novac

Zdravlje

Vaša energija se lagano vraća.

Hrana

Trebali biste i dalje da uzimate dosta tečnosti, pogotovo čajeva sa limunom, medom, đumbirom. U većoj meri konzumirajte povrće, pogotovo kupus, brokoli, kelj, beli luk. Smanjite unos krompira i mahunarki. Izbegavajte veće količine začina, pogotovo ljuto.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter