Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ovo je jednostavno period koji vam ne prija – previše je svega i svačega natovareno na vas, previše vam je pažnja rastrgnuta na sto strana, pa nije ni čudno što odnos sa voljenom osobom ili ne funkcioniše ili je u zastoju. Iako to možda partner ne želi – dodatno vam stvara nervozu i opterećenje svojim postupcima ili nepostupcima, svojim rečima ili ćutanjem. Nema ovde nekog spektakularnog ili brzinskog leka osim da istrpite jedno drugo. Slobodni Strelčevi – mnogo se toga izdogađalo u prethodnom periodu, a sada je vreme da sagledate ko odlazi a ko ostaje pored vas. Preko društvenih mreža sledi interesantan kontakt.

Posao

Ta poslovna svakodnevica je u ovoj nedelji posebno uzburkana i natovarena kojekakvim dešavanjima i obavezama. Teško je da ćete vi uspevati da stignete da sve obavite u roku, pogotovo što ni vaša energija nije baš na nivou, pa ćete biti sporiji nego inače. Ukazaće se u ovom brdu situacija i neke fine poslovne šanse, samo što ćete i oko njih morati svojski da se potrudite da biste ih realizovali. Ne budite ni vi previše zahtevni u komunikaciji i dogovorima, ne otežavajte bespotrebno ni sebi ni drugima.

Novac

I pored vašeg vođenja računa, novac ipak odlazi kroz troškove.

Zdravlje

Osetljivost, moguć pad imuniteta.

Hrana

Od ove nedelje lakše ćete staviti tačku na neke navike i ponašanja po pitanjima ishrane. Neophodno vam je da konzumirate što više svežeg povrća, namirnica bogatih kalcijumom, vlaknima. Izbegavajte meso i zamenite ga ribom, a unos šećera znatno kontrolišite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.