Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama sada je period kada stvari funkicionišu glatko i bez većih problema. Oboje ste nešto emotivniji i bliskiji nego inače i to vam prija. Takođe, komunikacija je dobra i možda ćete uspeti da popričate i o nekim temama koje su do sada donosile tenziju ili problem u odnosu. Pitanja porodice, zajedničkog života ili pak budućnosti odnosa sada mogu doći na dnevni red. Što se tiče slobodnih – dobra energija, kao i novi ljudi sada su prisutni kod vas. Bićete raspoloženi za zabavu, druženje. Mogu se u ovom periodu oformiti i neki emotivni počeci koji deluju prilično stabilno, baš kao da su po vašoj meri.

Posao

Pred vama je nedelja sa dosta promena u poslednjem trenutku, sa dosta dešavanja i aktivnosti. U početnoj fazi neke situacije mogu delovati komplikovano, zahtevati od vas vreme i posvećenost i živce – ali ćete uspeti da ih posložite na pravi način i ostvarite rezultate koje ste zacrtali. Lično vaša organizacija će biti dobra, ali će vam saradnici unositi dah nemira i povremeno otežavati. Ovo je period kada prevazilazite prepreke. Po pitanju finansija – korektno, prevazići ćete povremene nalete troškova.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa, povremene glavobolje.

Hrana

Vama bi odgovaralo što više „na kašiku“ – supa, variva, kuvanih jela. Bićete skloni većem konzumiranju mesnih proizvoda i prerađevina od mesa, kao i hrane koja je sa nešto više začina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter