Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedna „onako“ nedelja u kojoj će mnogo bolje proći oni koji su slobodni – pogotovo ako ste isplanirali neko putovanje, ili gomilu akcija sa prijateljima. Vama se mogu pojaviti osobe koje su vam interesantne, a da li će ovo otići u nekom konkretnom pravcu – zavisiće najpre od vas. Neko će zaista morati da vas pokrene i impresionira da biste mu pružili istinsku priliku. Zauzeti Strelčevi – pomalo zategnuta atmosfera. Ne mora problem da bude u samom odnosu, može dolaziti iz okoline – od strane porodice, poslovnih dešavanja – ali će u svakom slučaju uticati na vaša ponašanja i raspoloženja.

Posao

Mnogobrojna dešavanja u poslovnoj svakodnevici u potpunosti će okupirati vašu pažnju. Kolege i saradnici će vam oduzimati vreme i energiju – pričom, promenama u poslednjem trenutku, zahtevima, tražiće od vas da se neke stvari obave „sad i odmah“. Jedino što vi možete uraditi jeste da se prilagođavate u hodu i trudite se da ispratite dešavanja. Sve će ovo doneti rezultate i vaše zadovoljstvo učinjenim – ali će vam takođe doneti i nemirne dane i potrebu da se što pre dobro odmorite.

Novac

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika. Potreba za više odmora, ali i više relaksacije.

Hrana

Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se često osećate bezvoljno i iscrpljeno.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter