Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Potrebno vam je više mira, opuštanja, ponekad čak i malo povlačenja i više aktivnosti sa prijateljima – ali voljena osoba ima potpuno drugačije planove za vas dvoje. Vi biste da ćutite, a partner želi priču. Vi biste da uživate zajednički kod kuće, a partner želi da izađete i budete aktivniji u društvu. Bojim se da se vi ne pitate u ovoj sedmici i da ćete morati da se prilagodite željama druge strane, jer će u suprotnom dolaziti do prebacivanja.....Slobodni pripadnici ovog znaka – opterećeni ste nekom prošlošću – non stop vrtite u glavi stare filmove i pokušavate sebi da date odgovore na pitanja koja vas muče. Ma batalite tu prošlost više – vrtite se u začaranom krugu a potencijalne nove prilike ni ne primećujete.

Posao

Onaj osećaj da vam je sve na dohvat ruke, ali da to nikako ne možete istinski da realizujete i dohvatite – biće prisutan većim delom ove sedmice. Računajte u ovoj sedmici samo na neke manje pomake – kao da tek počinju da stižu informacije ili da se tek formiraju prave prilike za vas. Ukoliko ste opterećeni papirologijom, bojim se da ćete do rešenja doći zaista teškom mukom....a moguće je da će nešto od ovoga biti prolongirano i za naredni period.

Novac

Svi od vas traže pare, traže da ispunite obaveze i budete odgovorni. Zahtevna sedmica.

Zdravlje

Mala prehlada može postati ozbiljniji problem. Osetljivost pluća i bronhija.

Hrana

Obratite pažnju pošto kod vas postoji mogućnost alergije na neku od namirnica koje konzumirate. Potrudite se da dobro operete voće i povrće i da meso bude na pravi način termički obrađeno. I da – mogli biste da konzumirate više ribe.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.