Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Oko dogovora ćete se natezati i saplitati na sitnicama, komunikacija će čas ići bezveze a čas normalno, malo ćete vi biti teški i prezahtevni, a malo će partner sitničariti oko svake gluposti. Trebaće vam vremena i po koji „popravni ispit“, ali ćete na kraju doći do rešenja i usaglasiti se. Ali zato – dokle god emocije i strasti gurate u prvi plan – sve će funkcionisati kako treba. Onda vam je valjda jasno na koju stranu treba ići, zar ne? Slobodni Strelčevi – razigrana ljubavna energija, slatki i primamljivi ljubavni izazovi, uživanja, strasti – sve vas ovo zove da se prepustite.

Posao

Vaša je energija na ulasku u ovu sedmicu dosta istrošena, sa naporom i opterećenjem ćete zakoračiti u prvi radni dan. I verovatno se odmah suočiti sa stavkama koje su ostale nedovršene ili koje bi trebalo ispraviti i rešiti. Ići će to jednostavnije nego što mislite, samo da uhvatite korak. Komunikacija u poslovnom okruženju neće biti savršena, ali će se popravljati kako dani budu odmicali. Do kraja radne nedelje ćete biti prilično zadovoljni svojim učinkom. A nećete loše ni zaraditi.

Novac

Zdravlje

Kako sedmica bude odmicala, osećaćete se dosta bolje.

Hrana

Potrebna vam je umerenost u ishrani. Umesto da to praktikujete, vi puštate da loše navike nadvladaju. U periodu ste kada bi bilo potrebno menjati navike I hraniti se zdravije I umerenije.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter