Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sa toliko planeta u vašem polju ličnosti, naročito sa prisustvom Venere – pa vi ne možete da odolite ni jednom slasnom i sočnom zalogaju... Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da jedete raznovrsno i da malo smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu...

Ljubav

Slobodni Strelčevi su se zaigrali na sve strane. Vašem šarmu niko ne može da odoli, svi žele da budu u vašem društvu, a vi se osećate – odlično. E, od ove sedmice će ona prošlost o kojoj smo pričali početi mnogo intenzivnije da vam kucka na vrata. Doduše, kod nekih neće baš kuckati, nego će udarati nogom i razvaliti... Evidentno je da neke odnose niste završili, da niste stavili tačku na njih, i da je to nešto što u ovoj nedelji, ali i u narednom periodu, mora biti definisano. Lako ćete vi u nešto novo, vidite prvo šta ćete uraditi sa starim....Što se tiče onih koji su u emotivnim i bračnim vezama, vi čekate da vam Saturn izađe iz znaka i nadate se da će to doneti kraj problemima u odnosu sa partnerom... pa, videćemo...

Posao

U ovoj će vam se sedmici vraćati neki ljudi, neki dogovori, neki projekti, neke poslovne šanse. Sve ono što ste mislili da ste propustili ili izgubili, pronaći će ponovo put do vas. Hoće vas tokom ovog perioda sve nešto na lakši način, pa gledajte da iskoristite svaku priliku koja vam se otvori. Čak će se popraviti i odnosi sa nadređenima i uspećete da pronađete zajednički jezik čak i po onim pitanjima koja su do sada bila maltene pa nemoguća za rešiti. U prevodu – pred vama je jedna odlična poslovna sedmica.

Novac

Novca će biti, i više nego što mislite. Neke isplate su se sada ustalile i postale redovne, a stoji i novac od ranije, neko dugovanje koje ćete naplatiti.

Zdravlje

Potrebno vam je više minerala i vitamina u ishrani. Imunitet vam je trenutno dobar, ali to se mora održavati, znate?

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter