Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava – to je energija koja vam prija, koja vas nadahnjuje, daje vam polet i potrebu da blistate, sijate, volite, osvajate. Za slobodne je ovo period aktivnosti, druženja, izlazaka, putovanja, letovanja, period u kojem ćete se osećati odlično i takođe – privući zadivljene poglede i zanimljive osobe. Novo poznanstvo ili pak ponovni susret sa nekim koga jedno vreme niste videli – itekako može aktivirati ljubavne varnice. Zauzete Vage – bolja je situacija u vašim emotivnim relacijama. Odnos sa partnerom sada pruža više mogućnosti za uživanje, zabavu, dobru energiju.

Posao

Uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Šta više – možete pokrenuti značajnu poslovnu saradnju, dobiti neki tip priznanja, unapređenje, ostvariti nešto što baš želite. Mogući su i jaki kontakti i poslovi sa inostranstvom i strancima, putovanja, dobri dogovori i počeci značajnih partnerskih odnosa. Vi lično ćete se osećati vrlo dobro – i pored težine koja postoji zbog pritiska obaveza na vas, ipak vas nosi talas pozitivne energije. Po pitanju finansija – niste još uvek zadovoljni, mada situacija ide solidno.

Novac

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Ishrana bazirana na namirnicama koje ne opterećuju vaš probavni sistem bi vam odgovarala. Teško ćete odolevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su začinjeni i preobilni.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter