Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prakticno, vrlo je teško naici na slobodne ovog znaka. Ili su vec u braku, ili su zaljubljeni . Odjednom se pojavljuje mnoštvo ljudi oko vas i zasipa vas komplimentima, laskanjem, što vam, naravno, odgovara. Iz cele grupe nasmejanih ljudi, Vaga ce izabrati vrlo simpaticnog Blizanca. Najinteresantnije je što Vaga sada može samo da odbaci svoju depresivnost i izade na svoje omiljeno mesto, da upozna interesantne ljude.

Posao

Puni ste energije i sa nestrpljenjem pokušavate da završite sve što vam je zaostalo u poslednjih mesec-dva. Privlaci vas jedno krace putovanje,privlaci vas odmor, ali ste i te kako svesni da je to u ovom trenutku nemoguce. Poslovi koji podrazumevaju partnerstvo mogu za neke Vage sada da predstvaljaju veliki problem.

Novac

Stvorice se izvesne nesuglasice kada je novac u pitanju. Bice vam potreban i pravni savet, ali u suštini vec tokom ove nedelje rešicete problem.

Zdravlje

Što se zdravlja tice savetujemo da redovno proveravate krvni pritisak. Problemi sa organima za varenje.,

Hrana

Vi idete iz krajnosti u krajnost po obicaju. Ili jedete previše ili premalo. Moguci su blaži zdravstveni problemi ako nastavite tako.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.