Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Trigon vaše vladarke Venere sa Marsom itekako potencira na strasti i uzbudljivim dešavanjima u emotivnom životu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Prilike se otvaraju lako a vi kao da privlačite u svoj život nove osobe bez ikakvog posebnog truda. Dodatna bliska konjukcija Venere sa Jupiterom samo pojačava ove uticaje, ali vam donosi i velika očekivanja od onih sa kojima sada dolazite u kontakt. No, ne treba zaboraviti da je vaša vladarka i u kvadratu sa Neptunom, pa bi bilo dobro da se ne zanosite preterano i ne tripujete neke filmske ljubavne priče dok ne vidite da li ove osobe zaista vrede ili su samo lepa iluzija. Zauzeti – trošite energiju na lepe stvari, ne na probleme i rasprave.

Posao

I u poslovnom segmentu važi isto kao i za emocije – imate neke fenomenalne uticaje koji vam mogu doneti jake priče, nove dogovore i mnogo posla – ali ne smete sebi dozvoliti da poletite i da odmah očekujete da budete zatrpani novcem. Treba u ovom periodu umeti probrati šta je ono što valja, a od čega se treba skloniti. No, hajde da kažemo da su raširena krila sreće iznad vas, pa će vas to verovatno sačuvati od nekih pogrešnih poteza. Ipak, ne izazivajte sudbinu.

Novac

Pare će vas hteti, i tu nema šta da se priča. No, nije problem u prilivima, već u novcu koji odlazi od vas. No, znate kako kažu – što se mora, nije teško. Platite račune, obaveze, troškove I nastavite da zarađujete

Zdravlje

Cas ste super, čas se nešto kilavite, mrljavite, samo vam se spava i nije vam ni do čega. Bacite se na sportske aktivnosti – to će vas pokrenuti u periodima mrljavljenja.

Hrana

Teško vam je da se sami sa sobom dogovorite kada je ishrana u pitanju. Cas funkcionišete isključivo po principima zdrave ishrane, a onda totalno zabrljekate i opustite se i samo gledate šta ćete da pojedete. Jako vam privlače pažnju egzotični ukusi i začini.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter