Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi I partner kao da se jurite u ovoj nedelji I nikako ne uspevate da se uhvatite. Kada ste vi raspoloženi, voljena osoba je smrknuta I povučena, kada ste vi željni ljubavi I pažnje – druga strana vam iznosi suvoparne činjenice I samo priča o novcu I svojim problemima, kada biste vi da ludujete partner bi da radi….i tako redom. Jedino gde ćete se “pronalaziti” je strast….Pa, ako je to jedina tačka koja sada funkcioniše – onda se držite nje…..Slobodni pripadnici ovog znaka mogu sada baš tu hemiju i strast i ljubav pomalo pomešati. Ali, zar je bitno šta je suština toga što vam se dešava, ako vi u tome uživate I osećate se odlično?

Posao

Više vam je pomalo muka od nerešenih pitanja I situacija, od neizvesnosti koja se provlači na dnevnoj bazi u poslovnom segmentu. Toliko toga ostaje nepoznato, skriveno od vas a vi ne možete I ne želite da funkcionišete na taj način. Možda ćete do polovine nedelje I ćutati, ali drugi deo sedmice je kod vas rezervisan za izbacivanje svih karata na sto I progovaranje, pa kome se svidi, svidi se….a kome se ne svidi – šta da mu vi radite. Da li će ovo pokrenuti dešavanja? Da, definitivno hoće.

Novac

Sve vezano za finansije vas guši I opterećuje. I pored toga što ste još uvek u zahtevnom periodu po pitanju novca – ipak ćete u ovoj nedelji uspeti da regulišete sve ono što vam je bitno.

Zdravlje

Počećete da se smirujete I jedan veliki deo vaše psihičke napetosti će vas u ovoj nedelji napustiti….

Hrana

Klackate kada je ishrana u pitanju I kao da ne uspevate da u potpunosti pronađete neki svoj pravi put. U stvari, možda ste ga I pronašli ali nemate dovoljno energije I volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rešava preko noći.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.