Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Osećaćete se drugačije nego u dužem vremenskom periodu unazad. Neka nova pokretačka snaga je u vama, inicijativa i jača aktivnost prema voljenoj osobi. Vaša vladarka Venera ušla je u polje partnerstava i kreće se ka dobrom aspektu ka Marsu, što će svakako doprineti da odnos sa voljenom osobom krene da se popravlja, iz dana u dan. Sada su i strasti i impulsi jači nego ranije...jedino će vam smetati što ćete povremeno imati utisak da vaše drago biće nešto krije i vrlo podozrivo ćete pratiti njegovo ponašanje. Za svaki slučaj. Slobodne Vage – neko vam se prilično dopada, ali o toj osobi znate jako malo...No, čak i da je u pitanju neko ko je zauzet, trenutno ste vođeni jakim strastima, pa ćete to gurnuti u drugi plan...

Posao

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, promene, mnogobrojna dešavanja – sve će se to nagomilati u ovoj sedmici i učiniti da vreme prosto proleti. Vi lično ste započeli sa nečim novim – saradnjom, projektom ili pak razrađujete ideju koju odavno imate – prvi pokazatelji i rezultati su jako dobri, ali vi još uvek imate svoje nedoumice i strahove koji su prilično naglašeni. Iako se osećate u pojedinim momentima slabo i nesigurno, realno gledano – nemate nikakvih razloga za to...

Novac

Čuvajte svoj novac u ovoj sedmici. Ili ga trošite bez ikakvog reda i smisla, ili čak postoji mogućnost da neku sumu izgubite....ili budete pokradeni.

Zdravlje

Generalno gledano – niste loše, mada možete imati glavobolje češće nego inače.

Hrana

U ovoj biste nedelji trebali da izbegavate teške i premasne obroke, sa puno mesa – jer će vas oni činiti tromim i umornim. Potrebno vam je više tečnosti, ali i obroci zasnovani najviše na povrću – naročito će vam odgovarati tikvice, kupus, šargarepa, blitva i zelje.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.