Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovoj sedmici ćete se truditi da sve ono što vam smeta u odnosu sa voljenom osobom – gurnete pod tepih. Doduše, više puta ćete biti onako, vrlo ozbiljno iznervirani nekim situacijama i tu će postojati opasnost da napravite tenziju u odnosu sa partnerom....No, ukoliko ovo uspete da iskulirate i na vaš čuven diplomatski način prezentujete voljenoj osobi – sve će proći kao rukom odneseno. Dakle, sad funkcionišete po principu – umesto da napravite rusvaj, vi se ili povučete ili samo smeškate.....a onda odete da kupite sebi nešto da biste rashladili glavu....Slobodne Vage – op, op! Uran vam je spremio zamkicu, simpatičnu, iznenadnu, burnu, neočekivanu! Upasti u zamku ili ne – pitanje je sad....

Posao

Još jedna „divna“ sedmica u kojoj će Vage da se narade, ali i ozbiljno zapitaju postoji li nešto što bi mogle da urade da promene dosadašnji način poslovanja i funkcionisanja. Izvesno je da su neke ideje već počele da se rađaju u vama, a u ovoj nedelji možete dodatno dobiti potvrdu da su vaša razmišljanja na pravom putu. Idete ka svojim ciljevima. Inače, još uvek ste u periodu u kojem morate da se naučite samokontroli i da prepoznate kada treba povući potez, a kada na isti sačekati.

Novac

Veliki preokreti u finansijskom segmentu. Novac dolazi i odlazi bez ikakvog reda i smisla.

Zdravlje

Prehlade, infekcije, pritisak, cirkulacija, kičma, hormonski disbalans.....za svakog po nešto....

Hrana

Malo se zanesete pa smažete pola torte....a onda se brzo pokajete pa udarite po postu i po sportu i rekreaciji da što pre te kalorije „skinete“ sa sebe. U suštini, takva vam je cela ova nedelja. Prejedate se, pa onda gladujete.....teško će biti pronaći pravi balans...

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.