Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nervozni ste za sve pare. Hajd nervoza kao nervoza, ali za tu istu nervozu postoji uzrok. Da li sa uzrokom hoćete da se suočite ili hoćete da po vašem običaju pobegnete od njega i kažete „misliću o tome sutra“…to je već druga stvar. Poenta je da će vaša nervoza izazivati i nervozu u odnosu. Možda ćete uspevati neko vreme da ćutite i gomilate stvari u sebi – ali drugi deo nedelje je dosta napet i može doneti izbacivanje svega onog što vas tišti direkt na površinu. Umesto da prasnete odjednom – bolje sedite i popričajte otvoreno sa voljenom osobom. Slobodni – ne uplićite se ni u šta. Bolje je za vas.

Posao

Razapeće vas i posao i obaveze sve u šesnaest. Ni prethodno nećete uspeti da završite a doći će drugo, treće, stopetnaesto. Vi ćete sve prihvatati jer će vam povećanje obima posla davati osećaj sigurnosti. Najpre finansijske. Tako ćete lepo ukomponovati sebi ovu nedelju da pred njen kraj nećete znati gde udarate. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju ni malo, ali će isto tako stići i one druge – koje će vas u trenutku dići i doneti vam novi talas samopouzdanja i vere u poslovnu stabilnost.

Novac

Sa novcem ste u svađi u ovoj nedelji. Priliva će biti, ali ćete se truditi da sve potrošite. Odmah, sad.

Zdravlje

Malkice ste njanjavi, neispavani, osetljivi. Odmarajte više, hranite se zdravije.

Hrana

E tek pripadnici vašeg znaka moraju striktno da vode računa o ishrani. To što sada imate sklonost da se ponašate opušteno, može vam doneti samo stomačne tegobe. Prolazne da, ali vrlo neprijatne. Zato ne ludujte sa mesom, mesnim prerađevinama,mlečnim proizvodima – sve po malkice. I mnogo povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.