Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju. Vi ćete krenuti da slatko ćakulate sa nekim ko je od skora probudio vaše interesovanje i biće vas briga za sve. Slobodni – nešto je krenulo da se dešava na ljubavnom planu, pokrenula se jedna ili dve zanimljive komunikacije i vi se baš osećate fino, poletno. Vi ste nenadmašni kada je flertovanje u pitanju, to vam je prosto – u krvi i istinski ćete uživati u prilici da pokažete i svoju inteligenciju, ali i svoj šarm i harizmatičnost. Za sada ide dobro, a za posle – videćemo...

Posao

I kod vas dolazi do smirenja napetosti koja je prosto ključala u prethodnim nedeljama. No, to ne znači da ćete imati manje posla, naprotiv – sada ćete ga samo lakše i poletnije obavljati. Sa osmehom na licu i očas posla rešavaćete i najkomplikovanije situacije, one koje su vam do sada zadavale glavobolju a sa kojima u ovom periodu izlazite na kraj očas posla. I dalje će oko vas postojati teški ljudi, ali ih vi nećete ni videti ni čuti ili ćete pronaći pravi modus kako da ih ishendlujete bez po muke.

Novac

Finansijska situacija kreće da se popravlja. Novac lakše dolazi do vas.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se stabilizuje.

Hrana

Venera je u vašem znaku pa ćete njene benefite osetiti na svaki način, pa i po pitanju ishrane. Jednostavno – dovešće vas u balans. Ako je potrebno da smršate, to će se desiti u narednom periodu. Ako je potrebno koje kilce za vaše oblinice – nabaciće se baš tamo gde treba....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.