Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Slobodne Vage – ovo je jedna od onih nedelja u kojima ljubav vreba iza ćoška i sapliće neoprezne. Šalu na stranu – odličan, odličan period da se nešto baš fino dogodi! Flertovanja ima, komunikacije ima, udvarača ima – sigurno je da su vas saleteli sa više strana, otvoreno ili prikriveno, nametljivo ili sa stilom. Vaše je SAMO da napravite pravi odabir....jer mora se priznati da neke priče i pričice zaista izgledaju bajkovito i divno, ali iza njih ne stoji ništa drugo osim trenutka strasti...Oni koji su u vezama – malo pričajte, više se volite. Red kvalitetne komunikacije, red strasti. Pa jel treba nešto više?

Posao

Odlične ideje, odlični dogovori. Budite jasni, precizni i koncizni, praktični i realni – i sigurno je da ćete napraviti dobre poslove i obezbediti sebi kvalitetne rezultate. Samo gledajte da se ne istrčavate sa nekim obećanjima, da ne prihvatate na sebe obaveze za koje znate da će vam biti komplikovano da ih završite i naravno – održavajte kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Ovo napominjem jer može tokom ove sedmice biti nekih konfuzija i nerazumevanja.

Novac

Mogućnost za zaradu iz više izvora.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju, sklonost povredama. Blaže virusne infekcije disajnih organa.

Hrana

Rešili ste – bićete fit i maksimalno zdravi. Zato, daj tu vanglu zelene salate a tortu mi ispred očiju skloni! I sad ću da idem i da vežbam i da šetam i da se nadišem svežeg vazduha (ups! Možda ovaj deo treba preskočiti). U svakom slučaju – Vage su na pohodu ka zdravom životu. Hajd, srećno!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.