Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Čak i da sve funkcioniše savršeno u partnerskom odnosu (a ne funkcioniše) opet bi u vama postojalo duboko unutrašnje nezadovoljstvo i nemir. Sa partnerom može biti trzavica oko dece, oko planova, oko različitih pogleda na raznorazne situacije. Konflikt unutar vas je proizvod osećaja blokiranosti, nemogućnosti da napravite promene koje želite ili pak – nečim iz prošlosti što vas jako opterećuje. Slobodne Vage – kod nekih od vas postoji osećaj da koliko god da pokušavate da se sklonite – niste se makli od neke emotivne prošlosti. Kontakata sa suprotnim polom ima, ali su oni površni.

Posao

Poslovno ste vi uglavnom dobro. Kad gurnete tu unutrašnju letargiju u stranu – itekako ste aktivni i itekako učestvujete u poslovnim dešavanjima. Savet za vas bi bio da se sada fokusirate na ovaj segment jer će se od vas očekivati posvećenost i bavljenje i lakim ali i komplikovanim pitanjima koja u ovoj nedelji mogu doći na dnevni red. Biće tu nekih zbunjujućih situacija u kolegijalnom okruženju i obratite pažnju da ne budete uvučeni u tuđe sukobe. Mogućnost da zaradite, ali su troškovi i dalje dosta pojačani.

Novac

Zdravlje

Potrebno vam je da budete aktivni, prijaće vam. Mogućnost respiratornih infekcija i prehlada.

Hrana

Prvenstveno – uzimajte više tečnosti kroz razne napitke, čajeve, ali I kroz hranu – bazirajte svoju ishranu na supama, čorbama, varivima, na salatama od svežeg povrća. Ne preskačite obroke I nemojte ih zamenjivati grickalicama ili slatkišima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter