Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neka ponašanja emotivnog ili bračnog partnera definitivno vam ne odgovaraju, ali za sada još uvek mudro ćutite, čekajući da se otvori pravi momenat da biste mogli da kažete ono što imate. Trenutno ste naglašeno emotivni, pa je pitanje koliko su vaše primedbe zaista realne, a koliko su obojene nesigurnošću I potrebom da vam voljena osoba pokazuje neuporedivo više pažnje nego što to inače čini. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, trenutno ste prilično okupirani nekim drugim životnim stvarima I premalo vremena imate za razmišljanje o ljubavi. Moguće je da vam se neko dopada, ali ne povlačite konkretne poteze. Neki od vas će pokušati da ostvare kontakt sa bivšim partnerima….

Posao

Ulažete dosta energije u posao, a evidentno je da trenutno niste zadovoljni kako se situacija u ovom segmentu odvija. Čini vam se da dogovori ostaju nedorečeni, da se sve prolongira I odlaže na neodređeno vreme od onoga što vam je bitno. Pustite neka se stvari dešavaju svojim tokom, jer na njega trenutno ne možete uticati, a vi se više usmerite na obaveze koje ste zapostavili I koje čekaju da budu završene. Privatnici – obnavljate jednu saradnju koja se ranije pokazala dosta uspešnom.

Novac

Niste nezadovoljni finansijskim prilivima, jer su oni prilično stabilni I redovni. Ipak, vaši su apetiti I prohtevi porasli I lako ćete trošiti I preko svog budžeta.

Zdravlje

Starije Vage mogu imati uroloških problema tokom ove nedelje. Kod mlađih pripadnika znaka – problemi sa ishranom.

Hrana

Vaša vladarka Venera je trenutno u polju koje se bavi životnim navikama, pa bi bio pravi momenat da promenite nešto po pitanju ishrane I okrenete se zdravijem životu. Meso I riba su vam neophodni, kao I zeleno lisnato povrće. Od voća – jabuke, sve vrste citrusa.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter