Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kod zauzetih – jaka potreba da se nešto promeni u odnosu sa partnerom. S jedne strane, prija vam osećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, ali osećate da nešto fali, kao da je ekstatičnost i čar utihnula ili potpuno nestala. Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osetite kao da ste na ljubavnom tronu. Neće to doći samo od sebe, da znate....a ni partner trenutno nije baš u fazonu da se „lomi“ oko vas, tako da ćete morati da se zadovoljite onim što imate i budete strpljivi....Ukoliko ste slobodni, imate trenutno par opcija – ili aktivnost sa nekim iz vaše prošlosti, ili avanturu, ili pak priču sa osobom koja je zauzeta. I nisu neke opcije, zar ne? Ali, to je ono što vam se nudi. Uzmite ili ostavite.

Posao

Poslovni segment sada od vas zahteva preciznost, konciznost, veliko obraćanje pažnje na detalje i kao šlag na torti – donosi i zatrpanost papirologijom. Svi će se oslanjati na vas, svi će svaki čas tražiti savete, pomoć, podršku, uslugu. Povremeno ćete imati osećaj da ste se pretvorili u „devojku za sve“ i da su vaši pravi kvaliteti otišli u neki drugi plan. Šta da vam kažem – radite, jer ako ništa drugo – zaradićete. Mogućnost obnove jedne poslovne saradnje, ali i jači kontakt sa inostranstvom.

Novac

Uslužne delatnosti u ovom periodu donose solidne zarade. Generalno gledano – novca ima, ali ne u toj meri da biste bili mirni i spokojni.

Zdravlje

Dame bi mogle da razmisle o jednom kontrolnom pregledu kod ginekologa, a gospoda – kod urologa. Manji problemi sa urogenitalnim traktom.

Hrana

Ove sedmice – lagane salate, ćureće i pileće meso (najbolje grilovano, izbegavajte veće količine ulja), sirevi. Pored toga – izuzetno će vam prijati sve vrste supa i čorbi, ali bez teških zaprški i sa malo testenine. Voće unosite u neograničenim količinama, a sa slatkišima – umereno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter