Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Drži vas idealizam, drže vas velika očekivanja i nadanja i možda ne želite da vidite da osobe koje su oko vas u ovom periodu i nisu baš one prave....Šta god vi hteli ili želeli od ljubavi – ovo su dani kada ne možete dobiti mnogo – već samo na kašičicu, ljubavne mrvice, trice i sitnice. odnosi koji se započnu u ovom periodu biće jedan moćan koktel hemije i strasti – ali nešto nisam sigurna da će vam dati ono što vam je najpotrebnije - stabilnost i mir u duši. Zauzete Vage – očekujete od partnera „nešto“ – više pažnje, više posvećenosti, više vremena, više ljubavnih izjava i nežnosti. Bojim se da je malo verovatno da će vam se ove želje i ostvariti. No, strast funkcioniše super, pa se okrenite ka njoj....

Posao

Situacije će vas saplitati a vi ćete se dizati i nastavljati dalje. Saplitaćete povremeno i sami sebe – prebrzo ćete odreagovati u nekim trenucima, napravićete propust pa ćete to posle ispravljati, donosićete odluke na prečac. Vi biste sada mnogo toga, osećate da se nešto jeste promenilo na bolje, pa želite da to dodatno ubrzate...Džabe vam, samo ćete napraviti pometnju i sebi i drugima – morate pustiti da sve ide svojim tokom. Nemajte brige – situacije vas vode ka stabilnosti i poslovnom uspehu.

Novac

Samo vi znate kako uspete da potrošite toliko novca za tako kratko vreme....

Zdravlje

Previše se opterećujete, previše radite, premalo odmarate....

Hrana

I Vage će se brzo uveriti da svako odstupanje od pravilne ishrane lako dovodi do problema sa probavom i vrlo neprijatnog nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Svoju sklonost ka uživanjima, hedonizmu i preterivanje sada morate skloniti u stranu....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.