Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Merkur je i dalje retrogradan u vašem znaku, usporava i staje u potpunosti za vikend. Imaćete milion i jedno pitanje i potpitanje koje ćete postavljati sebi u vezi vaših želja, ali i u vezi odnosa u kojem ste. S druge strane, Venera koja predstavlja vas slobodno juri kroz znak Strelca, dobro aspektovana od strane Saturna – sve vi te odgovore na pitanja već znate, odluke su odavno donesene u vama – samo je pitanje kada ćete ih sprovesti. Neki će ih sprovesti na spajanje, neki na razdvajanje. Slobodne Vage – pa, teško da ćete još dugo biti slobodne. Prošlost i noviteti vas ruku pod ruku spopadaju sa svih strana….

Posao

Planetarne pozicije su takve da vas čas vraćaju unazad, a čas vas guraju da idete napred. Merkur u vašem znaku greši, kasni, sapliće se. S druge strane, Venera, Sunce i Mars vas pokreću – daju vam snagu, volju i elan, daju vam kreativnost i to da se iz svake komplikovane situacije iščupate na najbolji način i ostvarite dobar rezultat. Sve ono što ste u proteklom periodu pokrenuli počeće od ove nedelje da daje prave rezultate. Sa onim što kasnite – požurite, obavite. Finansije i pored svih teškoća – dobro.

Novac

Zdravlje

Uglavnom sitniji zdravstveni problemi, najpre sa disajnim organima, lumbalnim delom kičme.

Hrana

U ovoj sedmici vaš apetit će biti pojačan i teško ćete ga držati pod kontrolom. Mamiće vas zalogaji, slatki i slani i non stop ćete nešto grickati između obroka. I dalje postoji potreba da se što više hidrirate, pa makar tu budite odgovorni prema sebi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter