savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vage će preterivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom – kilogrami će se samo lepiti za vas.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, toliko intenzivno razmišljate o nekom, da već počinje glava da vas boli od toga. U svojim mislima stvarate najraznovrsnije scenarije, živite u snovima ono čemu se nadate na javi. No, drage moje i dragi moji – neće to ostati baš samo na mentalnom nivou, ne ne....Tokom ove nedelje predmet vašeg interesovanja, to jest osoba za kojom vam srce izgore i misli bukte od strasti, počeće da se aktivira prema vama. Pozornica se sprema za jednu burnu ljubavnu vezu....pa i ako bude tajna, šta onda....U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama ova nedelja je totalno nestabilna. Da se razumemo, neće biti svađa niti problema, stvar je u tome da ćete se vi boriti sa sopstvenim razmišljanjima i biti nesigurni šta zaista želite od odnosa u kojem ste...i da li ga više uopšte želite. Osim toga, možete početi da vrlo ozbiljno flertujete sa nekim „sa strane“. Šta sad, i to je za ljude...

Posao

Vrlo ste opterećeni onim što se dešava u poslovnom segmentu. Moguće je zaista da ne postoje ama baš nikakvi problemi, ali vama se odjednom čini da su vaše pozicije nesigurne. Kod drugih će se ovo manifestovati na drugačiji način – odjednom ćete toliko biti zatrpani poslom, da prosto nećete moći da se saberete i snađete u svemu što se dešava. Dodatni problem će stvarati to što vas odjednom može uhvatiti lenjost i to baš onda kada je potrebno da budete aktivni i spremni „ko zapeta puška“. Ako dobijate neke ponude ili obećanja od strane nadređenih, nećete biti sigurni da li da u to verujete ili ne.

Novac

Zaradićete mnogo, a potrošićete još više. Novac će vam samo prolaziti kroz ruke i nećete uspevati da ga zadržite. Ako ništa drugo – bar možete regulisati veći deo svojih dugova... ako u međuvremenu ne potrošite novac na neke gluposti...

Zdravlje

Zdravstveno ste skroz ok, jedino što možete biti umorni i osećati se povremeno isceđeno. Psiha vam je malo opterećena i potrebno vam je da se više relaksirate.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni