Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Venere i Saturna koja je aktuelna ove nedelje, može onima u vezama i brakovima doneti zahlađenje odnosa i nezadovoljstvo. To ne znači da se partner neće truditi oko vas, već pre označava da ćete vi očekivati previše, a i da će vaša emotivna stabilnost biti poljuljana. Ako vam se na pružanje emocija ne uzvraća na isti način, to ne znači da emocije od strane partnera ne postoje, već da ih on manifestuje onako kako ume i zna. Dakle, bez dramatičnosti – sve je u redu i tako će ostati i na dalje....Što se tiče slobodnih, prošlost zaobilazite u širokom luku, jer će vas samo poljuljati i uzdrmati, a ništa vam dobro doneti neće. Imate vi sjajnu sadašnjost i još bolju budućnost sa nekim novim!

Posao

Mogući su dogovori sa stranim firmama, češća poslovna putovanja van zemlje i bitni razgovori sa inostranstvom. Polje kreativnosti vam je jako i vodi vas put nekih novih ideja i rešenja koja će vam itekako pomoći u poslovnoj svakodnevici. Nešto što niste završili ili što već dugo vremena stoji „na čekanju“ aktiviraće se tokom ovog perioda, i moraćete da uložite svoje snage i konačno ovo privedete kraju. Velika podrška ili pomoć od strane prijatelja može vam pomoći u jednoj neugodnoj situaciji.

Novac

Bolje novčane prilike po vas. Mogući su prilivi i od dodatnih poslovnih angažmana. Ipak, moraćete da promenite ili popravite neki kućni aparat koji je već na „izdisaju“.

Zdravlje

Bolovi u gornjem delu kičme ili problem sa kolenima – ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka. Mlađi – moguće su kratkotrajne prehlade.

Hrana

Prilično ste ješni u ovoj nedelji, a s druge strane – imate mogućnost za stomačne probleme, pa ćete ipak morati da budete vrlo obazrivi prilikom izbora hrane. Ne samo to – proveravajte kvalitet i rok važnosti namirnica, a i dovoljno ih termički obradite.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter