Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama u ovoj se nedelji mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti. Zato, vratite osmeh na svoje lice, uključite svoj šarm na maksimum i spremite se da ponovo zavedete drago vam biće. Nemojte samo otići u drugu krajnost – opterećivati se ljubomorom ili nekim sumnjama koje stvarno nemaju veze sa vezom. Oni koji su slobodni – nadam se da ste do sada shvatili da ste u periodu u kojem je sve moguće. Ljudi iz prošlosti, iz današnjice, a kod nekih i iz sutrašnjice – su oko vas. Razni oblici ljubavi vam se smeše – a svako neka krene na onu stranu koja mu najviše odgovara. Da, možete vratiti nekoga iz prošlosti, ali zar nije bolje pronaći novu simpatiju i zaljubiti se u nju?

Posao

Ne držite se striktno svojih planova tokom ove nedelje, jer će oni biti itekako podložni promenama. Neke od tih promena će vas iznervirati, druge obradovati, ali suština je ista – izborićete se sa njima na svoj način i u svoju korist. Takođe, idu vam neke vrlo značajne stvari – kontakti sa osobama koje mogu imati veliki uticaj na vašu poslovnu budućnost, nove ponude ali i ponude od starih saradnika. Ma, vaše je samo da sednete, dobro razmislite i izaberete šta vam je srcu i novčaniku najmilije. Može vam se.

Novac

Obradovaće vas ili neki zaostali priliv novca ili naplata potraživanja koje ste prilično dugo čekali. Iako vaše finansije još uvek nisu na stabilnom nivou, definitivno su bolje nego ranije.

Zdravlje

Trudite se da ojačate svoj imunitet – pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Hrana

Želja za slatkišima, za bogatom i kaloričnom hranom i pojačan apetit i dalje su prisutni kod vas. Pokušajte da odolite slatkim i slanim iskušenjima i da budete odgovorniji prema sebi. Potrebni su vam vitamini iz svežeg povrća i voća.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter