Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Konjukcija vaše vladarke sa Jupiterom u polju hrane “radi” sve u šesnaest, donoseći Vagama pojačan apetit I želju za slatkišima, jakom I kaloričnom hranom. Probajte da izbegnete sve što je slatko I da se okrenete više voću, povrću, mesu.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – neko će vas “dotaći” do same srži vašeg bića. Možda ovo nije osoba kakve vas inače privlače, ali se ne može osporiti da je izuzetno zanimljiva I da će vas držati kao malo vode na dlanu. Osetićete jaku privlačnost I trebali bi da se pustite I prepustite dešavanjima, jer vam mogu doneti iskustva koja ne mogu da se mere sa dosadašnjima. Ljubav vam se smeši – vaše je samo da joj date šansu. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, u ovoj nedelji budite obazrivi u kom smeru vodite dešavanja sa partnerom, jer će mnogo toga zavisiti samo od vas. Možete napraviti neke vrlo pozitivne preokrete, ali možete otići i u drugu krajnost, pogotovo ako vas savlada ljubomora.

Posao

Jaka inicijativa, potreba da izbijete u prvi plan, da vaše ideje budu saslušane I da budete primećeni. Neki od vas će čak biti pomalo agresivni u svojim nastupima, što im daje Mars u polju ličnosti, pa se potrudite da jednim delom ovo ublažite I harmonizujete, jer ćete lakše stići do svojih ciljeva. Konjukcija Venere I Jupitera dešava se u vašem polju posla I finansija, pa je sigurno da će veliki broj vas u ovom periodu uspeti da ostvari značajne poslovne rezultate ili da pokrene jako bitne saradnje I projekte.

Novac

Vaše finansije će tokom ovog perioda, ako ne procvetati, a ono sigurno krenuti ka oporavku. One dugove koje ste “zaboravili” da platite – sada regulišite.

Zdravlje

Imunitet vam je prilično načet, iako se to ne bi reklo na prvi pogled. Ne dozvolite da male prehlade prerastu u nešto više, tretirajte ih sa pažnjom odmah.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter