Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mars se u utorak sklanja iz vašeg partnerskog polja, što će nekim odnosima u kojima je u prethodnom periodu postojala tenzija – doneti olakšanje, jer pritisak između vas dvoje više neće biti toliko izražen. No, ostaje vam Jupiter – da uveća i brzo pokrene sve ono što je suština vaše veze sa partnerom. Prema tome, ukoliko je vaša priča nestabilna – nastavićete tako i na dalje, samo sa manje žestine. Ukoliko ste u stabilnom odnosu, braku – vi možete pokrenuti ozbiljne i važne teme za budućnost vaše veze. Slobodni – faza sentimentalnosti i prošlosti se zahuktava. Isto tako – šansa za nove, ozbiljne i važne priče.

Posao

Pored Sunca, Merkur u utorak prelazi u vaše polje karijere, posla. Koliko god želeli da više vremena posvetite sebi, opuštenciji, putovanjima – posao to neće dozvoliti jer vas ovi tranziti „teraju“ da se aktivirate. Više puta će se desiti u ovoj nedelji da pred vas iskrsnu situacije koje deluju komplikovano, zahtevno – no to je samo početni momenat, više je nego izvesno da ćete sve rešavati i uspešno privoditi kraju. Moguća je ponuda od novog/starog saradnika koja prilično obećava.

Novac

Zdravlje

Manji problemi sa spavanjem.

Hrana

Od slatkih izazova izgleda da ne možete pobeći. Nije problem toliko u slatkišima, koliko u tome što nećete imati meru. Prijale bi vam sve vrste salata, kao i mlečni proizvodi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter