savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Lakše ćete nego inače održavati svoju težinu, voditi računa o tome koliko I šta jedete I generalno gledano – bolje se organizovati po pitanju ishrane. Na dobrom ste putu da steknete neke zdrave navike.

Ljubav

Usamljene Vage u ovu sedmicu ulaze pod nepovoljnim aspektom od strane retrogradnog SAturna na njihovu vladarku Veneru. Ovo možemo okarakterisati kao emotivni zastoj ili blokadu koja je na kratko bila prisutna u vašem životu. No, od drugog dela nedelje Venera ulazi u sekstil sa Uranom iz polja partnerstava, pa će doći do velikih, brzih promena u emotivnoj sferi. Neobična zaljubljivanja, kontakti sa osobama sa razlikom u godinama, prijateljske “kombinacije”, priče sa osobama preko društvenih mreža ili segmenta prijatelja. Sve je moguće jer ovaj aspekt baš to radi – spaja nespojivo I donosi neočekivano. Biće uzbudljivo, pripremite se! U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama donekle je bolje razumevanje sa voljenom osobom, ali samo iz razloga što ste vi spremniji za kompromis, što delujete opuštajuće na partnera I što želite da se prilagodite njegovim promenama raspoloženja.

Posao

Malo budite oprezni početkom nedelje u dogovorima sa poslovnim partnerima I saradnicima, naročito ako se oni vezuju za inostranstvo. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili, pa se za sada zadovoljite onim što vam se nudi. Biće vremena da promenite u ovom segmentu situaciju na bolje. Generalno gledano – poslovni segment je prilično stabilan. Imate podršku od strane drugih, neki ljudi su spremni da ispune obećanja koja su vam dali ili da vas « poguraju » ka onome što želite. Koristite ovo do maksimuma. Odličan odnos sa šefovima i autoritetima tokom ovog perioda. Nova poslovna ponuda.

Novac

Nešto što ste se zadužili a što dugo vučete, moraćete da regulišete početkom ove nedelje. Ostatak perioda vam popravlja finansijsko stanje.

Zdravlje

Neke manje mogućnosti za povrede početkom nedelje, ili za aktiviranje hroničnih problema, naročito ako se oni vezuju za ligamente, zglobove, tetive.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni