Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaša je vladarka Venera u ovom periodu satkana od vatre, strasti, impulsivnosti, akcije. Za slobodne Vage je ovo skroz ok – jer, možete da pokažete sebe u drugačijem svetlu, da se opustite, ludirate. I sve je ovo dobro dok se igrate i flertujete, ali pazite da se ne zaigrate pa da uskočite u odnos koji je čudan, mutan, nedefinisan, možda tajne prirode. Nemojte da posle bude od igračke – plačke. A zauzete Vage i njihov odnos sa voljenom osobom – red nečega, red ničega, red akcije, red stagnacije, red uzbuđenja, red razočarenja. Jedan gorko slatki emotivni koktelčić za vas. A, da…..I vi možete da brljate. Nemojte.

Posao

Kad biste vi mogli da pohvatate na šta vam sve odlazi novac i da uspete da kontrolišete svoje impulse kada je razbacivanje para i trošenje u pitanju….pa gde bi vam bio kraj. Imate vi solidne prilive, ali pare lete na sve strane….Što se ostalog vezano za poslovni segment tiče – uglavnom je tu situacija u redu. Mnogo se očekuje od vas, ali vi mnogo i dajete. Povremeno može biti nekih kratkih zastoja ili nerazumevanja sa kolegama i saradnicima, ali uglavnom uspevate da sve završite na vreme.

Novac

Zdravlje

Povrede, prehlade, alergije.

Hrana

Pojačajte hidrataciju, bilo kroz povećan unos vode, čajeve, voćne sokove – bilo kroz namirnice koje ćete koristiti. Neka na vašem stolu što češće bude povrće u svim varijantama. Slatkiše izbegavajte.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter