Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Merkur u polju komunikacije, vaša vladarka Venera u polju ljubavi, opuštencije, zabave – mislim da je za slobodne Vage zaista krenulo vreme da steknu i nova poznanstva i da se druže sa interesantnim i zabavnim ljudima. Slažem se da će većina njih biti „smuti pa pospi“ varijanta, ali ako ništa drugo – i ti nazovi udvarači će vam doneti dobro raspoloženje i osmeh. A možda i može da se probere nešto što valja. Ne žurite vi nigde, tek je krenuo period ljubavnih preokreta! Oni koji su u vezama – vreme je da partner i vi više uživate. A i ako partner neće – vi hoćete sigurno. A možda ćete malo i flertovati...

Posao

Vi ste poslovno dobro, a bićete još i bolje. Vratiće vam se ona vaša prava energija, živnućete i ništa vam neće biti teško. Nove ideje će doći i njima ćete unaprediti i ulepšati svoje poslovanje. Malo ćete samo biti konfuzni u dogovorima i sa papirologijom – možda ćete neke situacije morati da ponavljate jer u prvom pokušaju neće biti kvalitetno urađene. I pored pozitivne energije koja vas nosi od drugog dela nedelje, umećete da budete i jako odgovorni onda kada to bude potrebno.

Novac

Solidni i stabilni novčani prilivi.

Zdravlje

Manji problemi sa spavanjem – noću ne možete da zaspite na vreme, a ujutro vam je teško da ustanete.

Hrana

Vaša vladarka prelazi u drugom delu sedmice u vama srodan znak Vodolije, što će doneti oslobađanje od presije, potrebu da se okružite pozitivnim ljudima, opustite i uživate. Gde je dobro društvo, tu je i dobar zalogaj – pa izvolite, navalite!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.