savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara – navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Ljubav

Raskorak između želja i onoga što vam se nudi jako je naglašen tokom ovog perioda. Ona osoba za koju ste baš zagrejani, kao da non stop stoji negde na dohvat vaših ruku, ali nikako ne možete zaista i da je dodirnete i osvojite. S druge strane, okruženi ste pripadnicima suprotnog pola koji pokazuju veliko zanimanje za vas, ali vas ostavljaju potpuno ravnodušnima i hladnima. Poenta vam je jasna – ili malo flertujte, čisto da vam prođe vreme, ili sedite i čekajte da se vaša „srodna duša“ (bar ste joj vi dali takav epitet) smiluje i konačno vas primeti na pravi način. Vage u emotivnim i bračnim relacijama i dalje su pod pritiskom nezadovoljstva. Na prvi pogled – sve je u redu između vas i partnera, ali vi jednostavno ne možete da se u potpunosti osetite stabilno i mirno. Svaki postupak od strane voljene osobe shvataćete kao „atak“ na sebe, bez obzira da li zaista postoji takva namera sa njene strane.

Posao

Istina je da je Vagama polje karijere jako naglašeno stelijumom planeta, ali ako očekujete da je pred vama lagana sedmica u kojoj će sve ići po vašim željama... to je teško da će se dogoditi. Očigledno je da su pred vama dani kada ćete morati itekako da zapnete, itekako da se borite sa zahtevnim obavezama i još zahtevnijim ljudima, a ni odnosi sa nadređenima neće biti baš najblistaviji. No, dosta ste stabilni, pa mi se čini da ćete sa svim ovim ipak uspeti da izađete na kraj. Bitno vam je da napredujete, pa makar korak po korak, a sada itekako vidite da su vaši ciljevi ostvarivi. Samo je potrebno vreme. I dosta živaca.

Novac

Prilivi ove nedelje nekako sporije dolaze, morate da čekate više nego što vam odgovara, a sve do poslednjeg trenutka nećete biti sigurni ni da li će vam novac uopšte leći na račun.

Zdravlje

Vi biste da više vežbate... ali vam je teško da se pokrente. Da promenite neke navike – ali to odlažete za neki drugi dan. Da se više odmarate – ali nikako da nađete dovoljno prostora za to. U prevodu – ništa ne radite za sebe. I posle se čudite što se ne osećate baš najbolje.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni