Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Od ove nedelje – vi ste svoji. Divni, lepršavi, komunikativni, u pokretu i sa sto i jednim dešavanjem koje vam prija. Partner je u fazonu u kom je i bio – za vaš ukus previše mlak, statičan, povremeno neurotičan a povremeno raspilavljen. No, lepo je imati ga – makar povremeno i onda kada to vama prija. U suštini, pokušavam da vam kažem da vas dvoje sada funkcionišete na dva potpuno različita koloseka i da bi negde ipak bilo poželjno da provodite što više vremena zajedno. Slobodne Vage – ihaj, idemo u ludovanje! Samo da se nešto dešava (a dešavaće se), samo da se priča i flertuje (a biće i toga).

Posao

Na poslu ćete davati srce i takođe ostavljati veliku količinu živaca, ali vam to neće baš toliko teško pasti kao do sada. Jer, osećate se ponovo živo i sposobno da uradite sve i rešite svaki problem očas posla. Doduše, rešavanje nekih problema će biti u onom fazonu „kao mačka repom“, ali šta sad – bitno je da se reši i da su svi zadovoljni. Vi naročito. Neki dogovori i pregovori idu baš na onaj način i u onom pravcu koji vama odgovara. Vašim pregovaračkim sposobnostima sada niko ne može odoleti. Koristite to.

Novac

Novca će biti, ali ćete se vi pomalo raspustiti sa troškovima. Normalna i standardna situacija kod vas.

Zdravlje

Po nekim zdravstvenim pitanjima ste još uvek pomalo kilavi, ali to će se brzo regulisati.

Hrana

Kolebanja apetita su naglašena. Takođe, promenljivost u vašoj odlučnosti – čas se zdravo hranite, čas odete u drugu krajnost i nadoknadite sve ono što ste sebi uskraćivali. No, u svakom slučaju – dobro se osećate u ovakvom funkcionisanju. A i izgledate isto tako.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.