Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vage su ušle u zahtevnu i komplikovanu fazu kada su njihova partnerstva u pitanju. Znam, znam – reći ćete – čekaj bre, pa i do sada je bilo komplikovano! Jeste, ne sporim – komplikovano, ali ludo i strasno. A sada će biti komplikovano, ali naporno. Strasno može da bude i dalje, to bar nije problem. Jednostavno rečeno – vi ćete biti u nekoj čudnoj fazi – kad je mirno, previše je mirno i potrebna vam je akcija. Kad je nemirno, kukate za mirom i stabilnošću. Slobodne Vage – aktiviraće se nešto iz prošlosti što će vas prodrmati, u isto vreme obradovati i opteretiti. Očekuju vas iznenađenja i preokreti.

Posao

U ovoj nedelji funkcionišete na skokove. Čas se pokrenete i ne može vas niko stići, čas se zablokirate i zacementirate pa ni makac. Koliko god da će se dešavati neki lepi pomaci i situacije koje vam idu na ruku, za vas će to sve biti presporo, prekomplikovano. A i vi ćete povremeno biti prespori jer vam energija jako varira i verovatno je da ćete steći neku stabilizaciju tek u danima vikenda. U suštini, verovatno vas je period koji je iza vas premorio i mentalno i fizički i sada ne možete da nađete balans.

Novac

Novca i vesti o novcu će biti više nego inače. Ali….troškova naravno ima više nego inače.

Zdravlje

Alergije, virusi, prehlade.

Hrana

Bilo bi dobro okrenuti se lakim, ali raznovrsnim obrocima, koji će sadržati veće količine povrća, zdravih žitarica i manje ugljenih hidrata. Da, bilo bi dobro…..ali ne znam da li ćete vi tako moći da funkcionišete. Pre mi izgleda da ćete vrebati svaku priliku da uživate i u slatkim i u slanim zalogajima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.