Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za vas je sada najbolja varijanta da jedete manje obroke, da uzimate dosta tečnosti i da izbegavate premasnu ili prezačinjenu hranu. Manjih tegoba sa varenjem bi moglo biti, a da biste izbegli nadimanje – ne jedite na brzinu i dobro zažvaćite svaki zalogaj.

Ljubav

Sa Venerom i Suncem, a ove sedmice – i mladim Mesecom u polju ličnosti, pa ko će sa vama izaći na kraj?? Slobodne Vage grade jednu finu komunikaciju, vrlo suptilno, nežno i šarmantno rečima zavode osobu koja im se dopada. Vi kad se ušećerite, pa čovek bi pomislio da te najdivnije biće na ovom svetu! Dobro, niste možda baš toliko slatki, ali šta vam fali....U svakom slučaju, nastavite drage i dragi moji, jer se bliži vaš momenat osvajanja. Samo tako, fino i polako....i nadajte se najboljem. Vage u emotivnim ili bračnim vezama ove sedmice su u boljem fazonu definitivno. Doduše, još uvek vam je vladar partnerskih odnosa iza leđa, što znači da vaše voljeno biće ima svoje momente ludila i zvocanja, ali vi sada bez ikakvih problema ili prelazite preko toga ili uspevate da uvedete harmoniju u svoj odnos.

Posao

Mlad Mesec u polju ličnosti govori o tome da drage nam Vage ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će težiti da na svaki način izbiju u prvi plan. Vreme radi ovaj put za vas, pa nemojte da se lomite i nervirate, ionako ćete dobiti sve što vam po zaslugama pripada. Ako ste dobro radili, nadajte se i dobroj nagradi. Ako niste – e, pa ko vam je kriv. To što ćete povremeno biti u nedoumici, u nekim bojaznima i strahovima, što ćete se brinuti i sikirati, to vam je u ovom periodu potpuno normalno.

Novac

Naravno, zaboravićete da morate da platite nešto, i kada vam početkom nedelje ispostave račun, džabe ćete se bečiti. Platite, to je vaš dug. U ostatku sedmice, korektno što se novca tiče.

Zdravlje

Da nije tog stresa i zabrinutosti koja se povremeno javlja, mlađe Vage bi bile skroz ok. Kod starijih – povremeno vas muči stomak.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter