Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ako ste u vezi ili ukoliko ste slobodni – u ovom periodu ste se u šećer pretvorili. Kad vas čuje čovek kako medno čavrljate sa voljenom osobom ili nekim ko vam se dopada, pomislio bi da ste suvo zlato, slađane male bubice, leptirići dražesni….E Vage, Vage – ko vas ne zna skupo bi vas platio….Da, da – med sa usana sipate, ali u glavi ste hladnokrvni totalno – tačno znate šta želite da postignete. Unapred mi je žao I vašeg partnera ili one osobe koju hoćete da osvojite – nema ni malo šanse protiv vas….Da me ne razumete pogrešno – skidam kapu, svaka vama čast! To što želite, uspećete da dobijete….ili toga koga želite. Ako ste u braku, e tu je već situacija drugačija – grmi i seva i od rasprava…ali i od strasti….

Posao

Da ima prepreka – ima ih. Ali, kada pogledate sa druge strane – pa kad su vama prepreke predstavljale problem? Znate da sačekate svoj momenat, znate kada treba da se aktivirate I krenete u akciju. Kada treba povući se I zastati – I to umete da uradite. U prevodu – u ovoj nedelji vas vaš blistavi mozak I fenomenalno razmišljanje vodi uvek na pravu stranu. Dobitničku. Prepreke se prevazilaze ili uspešno rešavaju, preokreti se dešavaju – ali uvek u vašu korist. Vage, idu vama dobri poslovni dani…

Novac

Jeste malo zakočilo po pitanju novca prošle nedelje, jel da? No, bez brige – već ova sedmica vas ponovo “diže” I oporavlja….

Zdravlje

Odlična psiho – fizička energija tokom ove sedmice kod mlađih pripadnika znaka. Stariji neka paze da se u prvoj polovini nedelje ne povrede…

Hrana

Pretvorili ste se u promotera zdrave ishrane. Preživljavate dan na dva lista spanaća i jednoj jabuci. Slatkiše i omiljena vam jela gledate samo na slikama i čeznete za krofnama, pitama, gibanicama, pogačama. No, ako je za utehu – sada možete da se uvučete u ONE, omiljene pantalone….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter