Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vrlo interesantni aspekti za slobodne Vodolije – mnogo aktivnosti, mnogo zabave, akcije, a Boga mi – mnogo i flertovanja i jedna zaista lepa prilika da uđete u više nego zanimljivu ljubavnu priču. Još kad od vikenda i Mars uđe u vaše polje ljubavi, uživanja – e tek onda ćemo pričati o tome da je će vas emocije totalno pokrenuti. Oni koji su zauzeti – ako ste kao par „preživeli“ prethodnu sedmicu, sada je trenutak da smirujete situaciju, da se oporavljate, da ispravljate ako je nešto zabrljano. Sa malo volje i malo ljubavi – vrlo brzo će sve biti na svom mestu. Pred vama su dobri dani i poboljšanje odnosa.

Posao

Možda ćete u ovu sedmicu ući smoreni, opterećeni i okupirani i poslom i obavezama i problemima i odnosima sa nekim saradnicima – ali vrlo brzo ćete uvideti da ova radna nedelja može još mnogo toga da vam ponudi. Izuzetan period da se pokrene jedan solidan dogovor, dobra poslovna saradnja, jak kontakt sa strancima ili uticajnim osobama. Element sreće će biti prisutan u svemu što pokrećete, a verujem i da će zarade biti znatno jače. Ovi dani vam i pored obaveza prolaze u dobroj atmosferi.

Novac

Zdravlje

Mlađi – dobra zdravstvena situacija. Stariji hronične tegobe, cirkulacija, kičma, pritisak.

Hrana

Ono što biste trebali da izbegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter