Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedna vrlo, vrlo značajna nedelja za one u emotivnim vezama I brakovima. Nedelja koja može promeniti sve. Nedelja u kojoj kao da će se podvući crta I posle koje više ništa neće biti isto. Pred vama su dva puta, drage Vodolije – ili ćete sa partnerom ući u fazu koja vas vodi ka mnogo boljem odnosu, bliskosti, zajedništvu, a one u vezama – I ka konkretizaciji odnosa…..ili ćete ući u fazu koja vas vodi ka odvajanju. Možemo mi pričati I o sudbini, karmi, o postavkama u natalnim horoskopima, ali sve se to na kraju svodi na jedno – od vas, vaše volje, vaših postupaka – sve zavisi. Neka je sa srećom! A slobodni – atak na vas od strane udvarača se nastavlja. Ali nešto vas još uvek koči da se prepustite u potpunosti….

Posao

Imate more ideja, imate gomilu planova koje ste sa svih strana pretresli I zaključili da ne postoji teorijska šansa da omanu. I tako biste rado jurnuli I ostvarili sve ovo, koliko odmah. Ali nešto vas I dalje sputava – da li su to strahovi I nesigurnosti koji se povremeno javljaju, da li su to okolnosti, da li je to neki unutrašnji glas, ili samo glas razuma…..Samo polako, prevazići ćete vi ove blokade, bilo da su lično vaše ili od strane drugih. Jer podršku imate. Možda je ne vidite trenutno, ali ona svakako dolazi…

Novac

Prosto ćete imati utisak da vas neki ljudi zatrpavaju parama. Da one dolaze sa svih strana. I šta je u tome problem ? Pa problema nema, osim ako ga vi sami ne napravite. Ili ako ne potrošite sve u rekordnom roku….

Zdravlje

I dalje ste nešto roviti. Potrebno vam je da budete aktivni, da vas ne drži mesto, da ne mirujete. To će vam donositi dobru energiju i vitalnost.

Hrana

Fascinantno je koliko ste vi čvrsto rešeni da sebe ograničite po pitanju nekih namirnica. I isto tako je fascinantno koliko vam to uopšte ne polazi za rukom. Prosto ne znam da li da vam kažem – dignite ruke, džabe se trudite….ili da pokušam sa onim – Ma možete vi to, istrajte!

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter