Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 13.08.2018 - 19.08.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jednim delom, atmosfera u vašim emotivnim ili bračnim relacijama će se popraviti. Neke napetosti će splasnuti i u odnos će ući bolja energija i više živosti. Doduše, vi ste svesni da voljena osoba želi da obavi jedan ozbiljan razgovor sa vama, ali nadaćete se da isti možete izbeći tokom ovog perioda. Ukoliko možete, izbegavajte teme novca, jer se tu nećete moći dogovoriti. Oni koji su slobodni – ulazak retrogradnog Marsa u polje tajni može aktivirati ljubavni odnos koji želite da sakrijete od očiju javnosti. Takođe, sve planete koje se vezuju za vaš emotivni život sada su retrogradne, pa je malo verovatno da biste mogli lako otpočeti nešto što je potpuno novo u vašem životu.

Posao

Tenzije u poslovnom segmentu se smiruju, ali vama se i dalje savetuje da nikako ne reagujete na provokacije ili na postupke onih koji žele da vas ubede ili vam dokažu da su u pravu, a vi ne. Jedino što je potrebno jeste da gledate svoja posla i pustite druge da se bore sami sa sobom, ne sa vama. Vreme je da neke ideje koje imate polako pripremate za realizaciju, ali bez ikakve žurbe – ona bi vam sada samo škodila. Gledajte da se ne iscrpljujete na poslu, ono što možete završite, što ne možete – ostavite.

Novac

Neka isplata koju očekujete će ili biti prolongirana, ili će osoba koja treba da vam plati pokušati da « izvrda » dogovor. No, ne brinite – stvari ubrzo dolaze na svoje.

Zdravlje

Pored stomačnih problema koje većim delom možete rešiti promenama u ishrani, tokom ove nedelje ne biste trebali da imate značajnijih tegoba.

Hrana

Naglašeniji stomačni problemi, čak i mogućnost da pokvarite stomak neispravnim namirnicama. Iz tih razloga – morate striktno voditi računa o tome šta jedete, proveravati rok trajanja namirnica I truditi se da one budu dobro termički obrađene.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter