Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Konačno vi i partner imate vremena da se više posvetite jedno drugom, pa bi možda najbolje bilo ako biste uspeli da ugrabite koji dan i odete negde na kraće putovanje. Takođe, vaša komunikacija će se znatno popraviti i više ćete uživati u zajedničkim momentima i lepoj energiji koja je sada prisutna. Doduše, biće sredinom nedelje jedan kratkotrajan momenat nervoze, ali ovo ćete lako prevazići. Slobodne Vodolije će živnuti, pokrenuti se i više uživati i u izlascima, u druženjima, ali i u novim poznanstvima. Više osoba u ovoj nedelji može pokazati zainteresovanost za vas, a vi ćete uživati u komunikaciji sa njima i u lepoj energiji koja čini da se osećate baš dobro....

Posao

I u poslovnom segmentu ste se jako pokrenuli i konačno otpočeli sa realizacijom ideja koje već duže vreme nosite u sebi. Ovo je pravi trenutak za kontakte sa ljudima, za dogovore, sastanke, kraća putovanja – bilo da su ona poslovna, ili jednostavno želite da predahnete od svega i ponovo napunite baterije. Prepustite se ovoj kreativnoj energiji koja sada postoji kod vas da vas nosi, jer vas očekuju veliki pomaci na bolje. Imajte više vere u sebe i u ono što radite.

Novac

Novac će vam se izvlačiti iz džepova, a ova je sedmica nepovoljna i za ozbiljnije kupovine – potrošićete više nego što ste planirali.

Zdravlje

U ovoj sedmici – odlično.

Hrana

Vodolije su ušle u novu životnu fazu kada je ishrana u pitanju. Izašli ste iz perioda neumerenosti i sada ćete mnogo lakše kontrolisati svoje apetite, ali i voditi računa da se hranite što zdravije možete. Ovo će vam ići mnogo lakše nego što ste očekivali.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.