Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to ni malo ne dopada. Čini vam se da dobijate nedovoljno I možete u nekom momentu čak postati nesigurni I pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas I ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima. Slobodni pripadnici ovog znaka vi kao da ste se negde zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju….u stvari – ni sami ne znate šta biste sada trenutno….

Posao

U prvom delu nedelje ćete verovatno imati osećaj da trčite po ceo dan, da se ubiste da rešite sve probleme I sve poslovne situacije – a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom delu sedmice. Šta više – na dnevni red mogu stići I neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro….

Novac

I pored toga što će u jednom trenutku doći do zastoja u ovom sektoru I što će vas to zabrinuti – novac vam stiže u dovoljnoj meri da biste uspeli da zatvorite sve troškove I dugovanja.

Zdravlje

Opet problemi sa varenjem I to u prvom delu sedmice. Generalno – period koji može aktivirati alergije I probleme sa hormonima.

Hrana

Kao da se samo nebo urotilo protiv vas I vaših “čvrstih” odluka kada je ishrana u pitanju. Vi bežite od iskušenja, ali ona vas jure I ne daju vam da odahnete ni u jednom momentu. Da li će vas sustići? Pa…..bojim se da hoće….

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.