Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom možda nije najsavršeniji, ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Nekako se lakše pronađu prave reči, lakše se dođe do dogovora i kompromisa. U suštini, stvari polako dolaze na svoje mesto i rešavaju se. Ovo je mali korak napred, ali korak po korak – i bićete vas dvoje dobro i to vrlo brzo. Slobodne Vodolije su pokrenule nešto i to nešto im baš, baš prija. To još uvek nije prava ljubavna priča, pre je SAMO priča – ali ta priča je slatka, inspirativna, zanimljiva i svakako vam donosi osmeh na lice. Uživaćete u razgovorima sa ovom osobom, u simpatičnom nadmudrivanju kroz koje će se provlačiti obostrana želja da se između vas dogodi nešto više....

Posao

Dobra poslovna sedmica je pred vama. Možda nije savršeno, ali kako je bilo u prethodnom periodu – u odnosu na to sada su vam sve obaveze i sve ono što morate uraditi „luk i voda“. Jednostavno – sve nekako ide mirnije, na lakši i lepši način – rešenja se jednostavnije pronađu a ona tenzija koju ste osećali i u sebi i oko sebe – definitivno iščezava. Vi ste u periodu kada će poslovne prilike početi intenzivnije da se otvaraju pred vama – ne budite lenji i opušteni, grabite ih!

Novac

Mirnije funkcionisanje u ovom segmentu. Olakšane novčane prilike.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i mogućnost povreda na početku i pred kraj nedelje.

Hrana

Glad koju ste konstantno osećali (a koja je bila posledica unutrašnje nervoze i napetosti) počinje da popušta u ovoj sedmici i mnogi od vas će ubrzo primetiti smanjenje broja kilograma. Čak i da jedete apsolutno isto kao i do sada – vaš metabolizam će se ubrzati.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.