Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko imate nameru da menjate nešto u odnosu sa voljenom osobom – iskreno rečeno, baš vam i nije neko vreme za to. Pokušaćete da „opravite“ a samo ćete proizvesti tenziju. Pustite da ide sada ovako kako jeste i gledajte ako je to ikako moguće da više vremena posvetite partneru. Manite obaveze koje vas zatrpavaju i ovako i onako i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da tu strast oživite. Slobodni – e to što želite ne možete da dobijete. Možda i možete, ali na kratko. A to vam definitivno neće biti dovoljno. Strpite se.

Posao

Ćutite i radite. Ne ispravljajte krive Drine, ne zanosite se da možete ubediti neke osobe. Gledajte svoja posla i rešavajte obaveze jednu po jednu – to će vam biti super i imaćete svoj mir. Ukoliko krenete da se ubeđujete sa drugima, bilo da su to saradnici ili šefovi – samo ćete sebi doneti nemir i frustriranost. Ionako imate posla preko glave i sada vam je najbitnije da ne kasnite i da poštujete rokove. Pustite druge da luduju, neka vama glava bude okrenuta od njih. Ne brinite tuđe brige.

Novac

Sve ćete da potrošite. I ono što ste zaradili i ono što niste.

Zdravlje

Glavobolje i problemi sa spavanjem, naročito u drugom delu nedelje. Ishranaaaaa!!!!!!

Hrana

Nedefinisani a učestali stomačni problemi i nisu baš toliko nedefinisani, samo da znate. Kada biste se uveli u red po pitanjima ishrane, ne biste ih imali. Dokle god to ne uradite – mučiće vas varenje i sve propratne vesele manifestacije istog.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.