Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaše će se raspoloženje popravljati sve više, a samim tim – i odnos sa voljenom osobom će krenuti da se glanca, sređuje, sija. Biće tu i nekih momenata koji će vam na kratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano – sem tih par sitnica, ovo je nedelja za poboljšanje u vašim vezama. Ovo važi za one Vodolije čiji je odnos sa partnerom iole stabilan. Ukoliko ste u onoj drugoj grupi koja već jako dugo funkcioniše a emotivno i misaono ste u potpunosti odvojeni – e kod vas može biti iznenađenja. Ne baš prijatnih. Slobodni – ljubavi preko prijatelja i društvenih mreža cvetaće.

Posao

Radićete kao švajcarski satić. A onda će vas neka situacija ili neka osoba toliko iznervirati da ćete se zatvrdoglaviti i onda raditi duplo više i duplo bolje. Ovo jeste nedelja preokreta i iznenađenja, ali ona su samo u početnoj fazi za vas neprijatna ili nenadana. Vrlo brzo ćete se vi snaći i uhvatiti korak sa dešavanjima i to okrenuti onako kako vama odgovara i prija. Mnogo kontakata, susreta, razgovora, pregovora, kratkih puteva – očekuje vas u ovoj sedmici. Mogući su problemi sa tehnikom.

Novac

Prvo stižu vesti o novcu, a onda i novci sleću u vaš novčanik.

Zdravlje

Stres, problemi sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom.

Hrana

Merkur je u vašem znaku – dobro ste raspoloženi. I Sunce je u vašem znaku – blistate i širite pozitivu. I mlad Mesec će biti u vašem znaku – evo novog početka za vas. E ako sve to ne pobedi jednu Veneru u polju hrane koja je gladna kao gladna godina – ja ne znam šta da vam kažem....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.