Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kao sve je okej, kao sve je baš kako treba u vašim emotivnim i bračnim vezama....Kad se realno pogleda, vi stvarno nemate razloga da se žalite. No, nešto tu nije kako treba, u ovom slučaju to nije krivica voljene osobe – nešto vama lično smeta, bode vas, boli. U krajnjem slučaju može da bude ono – toliko je sve mirno, da ćete vi više da poludite od tog mira – potrebno vam je da se NEŠTO dešava, da se osetite podstaknuto....nemojte samo da to tražite u osobama sa strane....Slobodne Vodolije – ljubavnim dilemama i trilemama nikad kraja, akcije i flertovanja na sve strane, udvarači samo iskaču. S jedne strane, interesantno vam je....s druge – niko vas od njih nešto posebno ne dotiče....

Posao

Što vas više smaraju obaveze kojima morate da posvećujete pažnju na dnevnoj bazi, toliko one više dolaze i umnožavaju se. Vrtite jedne te iste priče sa jednim te istim ljudima, bavite se istim poslovima a sve vas to toliko smaraaaa i dovodi povremeno u situaciju da se u potpunosti zablokirate ili da dignete ruke od svega i date sebi predaha makar na par sati....ili par dana....Ne odlažite ono što morate završiti i za šta imate vremensku odrednicu, da ne biste sebe doveli u situaciju da jurite kao muva bez glave.

Novac

Prilivi će se učestati i pojačati. Troškovi će se učestati i pojačati. Sve vam jasno.

Zdravlje

Slabiji imunitet, česte prehlade i alergije. Mogućnosti manjih povreda.

Hrana

Kod vas je naglašena potreba za oprezom kada pričamo o zalogajima i zalogajčićima...čas ste bez apetita, čas tamanite sve ono što se postavi pred vas...Na sve ovo, morate voditi računa i o kvalitetu namirnica, da ne pokvarite stomak ili ne dobijete neku alergijsku reakciju...

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.